Omaa puolisoaan voi testata monella tavalla moneen asiaan liittyen.

Yksi sellainen on nyt tullut TikTok-palvelun kautta suosituksi ja siinä tarvitaan avuksi pelkkää ketsuppipulloa. Nainen, sen avulla saat tietää, millaiset siivoustaidot miehelläsi on.

Tällainen on ketsuppihaaste

Monet naiset ovat kuvanneet tämän haasteen videolle ja julkaisseet muiden nähtävillä. Haasteeseen tarvitaan ketsuppipulloa tai oikeastaan pelkkää ketsuppia, jota ruiskutetaan pöydälle. Sen jälkeen pyydetään miestä puhdistamaan pöytä.

Jos tällainen video on haluttu julkaista, se tarkoittaa yleensä sitä, että ketsuppi on levinnyt pöydälle jollakin erikoisella tavalla. Eräs mies teki sen pelkkien käsiensä avulla ja tätä videota on katsottu jo yli miljoona kertaa.

Joku on sitä mieltä, että mies teki sen pelkillä käsillään, koska esimerkiksi talouspaperi on kallista.

Monissa muissakin videoissa nähdään, kuinka miehet ovat epäonnistuneet siivotessaan ketsuppijälkiä pöydältä, tehneet sen oudolla tavalla tai jopa valittaneet ketsupin haaskaamisesta.

Eräs mies pyyhkii ensin ketsupin paperilla pois ja sen jälkeen vielä viimeistelee pesun suihkuttaen pöydälle pesuainetta. Joku kertoo, että ei ole ennen nähnyt miehen tekevän ketsupin pesua noin täydellisellä tavalla.

Kun testaat tätä mieheesi, tiedät kuinka hyvä ja tarkka hän on siivoamaan. Parisuhdeasiantuntija haluaa kuitenkin muistuttaa, että jokaisella meistä on omat tavat tehdä asioita, eikä tästä testistä kannata tehdä kovin vakavia päätelmiä.

Lähde: Today

LUE MYÖS