Nämä kymmenen ruokaa lisäävät tutkimusten mukaan miehen seksuaalisista kiinnostusta naista kohtaan.

Olet varmaankin kuullut, että tuoksu voi olla hyvinkin merkittävässä roolissa sen suhteen, herätämmekö miehessä seksuaalisia haluja.

Tuoksu on hyvinkin primitiivinen tapa vaikuttaa toisen haluihin ja kiihottumiseen, sillä toisen ihmisen tuoksu voi parhaimmillaan saada toisen pään aivan sekaisin.

Lemmenleikkejä nostattavia tuoksuja on tutkittu useissa eri tutkimuksissa, ja tuoksujen on todettu lisäävän seksuaalisia haluja, nautintoa ja jopa suorituskykyä. Ei siis ole lainkaan yhdentekevää, miltä tuoksut.

Tutkimuksissa on saatu myös selville, että eräiden ruokien tuoksut saavat miesten päät sekaisin sinusta. Kannattaakin siis varmistaa ennen treffeille menoa, että tuoksut edes joltakin seuraavista ruoista!

 1. Kurpitsapiiras
  Tutkimuksessa saatiin selville, että kurpitsapiiraan tuoksu lisäsi miehen verenkiertoa housuosastolla jopa 40 %.

 2. Vanilja
  Vaniljan tuoksun on myös todettu kiihottavan 9 % miehistä.

 3. Mansikka
  Mansikka oli marjojen ja hedelmien ykkönen kiihottavassa mielessä.

 4. Inkivääri
  Inkivääriä on käytetty kiihottamistarkoituksessa läpi historian. Se voi muun muassa auttaa myös erektio-ongelmiin.

 5. Lakritsa
  Lakritsi on oivallinen karkkivalinta, sillä sen on todettu lisäävän kiihotusta 13 %:lla miehistä.

 6. Kaneli
  Myös kaneli on oivallinen tuoksu, jos mies kärsii erektio-ongelmista.

 7. Donitsit
  Donitsi itsessäänkin lisää verenkiertoa miesten housuosastolla 7 % verran, mutta donitsin tuoksun on todettu korostavan kehon muita kiihottavia tuoksuja, joten donitsin ja muiden tuoksujen yhdistelmä on todella tehokas!

 8. Verigreippi
  Verigreipin tuoksukin auttaa saamaan miehet villiksi. Verigreipiltä tuoksuvia naisia pidetään keskimäärin 6 vuotta todellista nuorempina, ja tämä lisää naisten houkuttelevuutta miesten silmissä.

 9. Appelsiini
  Appelsiini lisää verenkiertoa miehen sukuelimiin jopa 19 %, joten ei ole lainkaan huono idea tuoksua appelsiinilta treffeillä.

 10. Piparminttu
  Jos satut tapailemaan miesten sijaan naisia, on piparminttu oiva tuoksu! Sen on tutkimuksissa nimittäin lisäävän naisten seksuaalisia haluja.

  Kannattaa ennen treffejä siis hieroa hieman donitsia kaulaan tai piilottaa lakritsia rintsikoihin, ja treffit menevät loistavasti!

  Jaa artikkeli myös ystävillesi!

  Lähde: Frangrancex