Tuntuuko sinusta, että et ole aamulla heti herätessäsi kovinkaan hehkeän näköinen?

Kun nukut, kehollasi on edelleen kiire kaikenlaisten korjaus-, nuorentamis- ja uudistusprosessien parissa. Sinä voit auttaa kehoasi noissa prosesseissa. Se kannattaa, koska sen myötä näytät aamulla paljon paremmalta. Tässä alla on yhdeksän kauneusvinkkiä. Ne ovat tehtäviä, jotka kannattaa tehdä illalla ennen nukkumaanmenoa, koska ne kaunistavat sinua parhaiten juuri yön aikana.

1. Vähemmän ryppyjä

Käytät ehkä jo voiteita, jotka vähentävät ja estävät ryppyjen ja juonteiden syntymistä. Mutta sen lisäksi kannattaisi käyttää myös naamiota, jotka jätetään yön ajaksi kasvoille. Valitse sellainen naamio, joka lisää ihon kimmoisuutta ja sisältää iholle hyvää tekevää hyaluronihappoa, joka pitää ihosi kosteana koko yön.

2. Sileämmät jalat

Ovatko jalkasi kuivat ja niistä lohkeilee ihoa? Levitä jaloillesi vaseliinia tai paksua kosteusvoidetta ja käytä puuvillasukkia joka ilta ennen nukkumaanmenoa. Sukat varmistavat sen, että kosteusvoide tarttuu ihoon ja tunkeutuu syvälle.

3. Paremmalta näyttävät hiukset

Hiukset menevät yön aikana sekaisin. Kääntyily pitkin yötä voi myös vaurioittaa hiuksia ja tehdä niistä sähköiset. Vaihda tyynyliinasi satiiniseen tyynyliinaan, koska siinä on liukas pinta, joka vähentää kitkaa hiuksissa, jos kääntyilet yön aikana.

4. Kosteammat huulet

Huulista saa helposti hyvään kuntoon. Levitä niihin yön ajaksi esimerkiksi manteliöljyä, joka tekee huulista pehmeät ja hyvännäköiset.

5. Pehmeämmät kynsinauhat

Levitä illalla kynsinauhojesi päälle kookosöljyä ja ne ovat aamulla hyvässä kunnossa.

6. Pidemmät silmäripset

Oletko kokeillut jo tuotteita, jotka lupaavat pidentää silmäripsiäsi? Keittiöstäsi löytyy ehkä jo tuota varten myös halpa tuote eli risiiniöljyä. Levitä sitä ripsillesi ennen nukkumaanmenoa. Tämä auttaa sinua saamaan pidemmät ja paksummat silmäripset noin 8 viikon sisällä.

7. Pehmeämmät kädet

Kuten ylempänä neuvottiin, miten jaloista saa tehtyä yön aikana pehmeät, myös kädet kannattaa käsitellä illalla ennen nukkumaanmenoa. Tee käsille ensin kuorinta seoksella, jossa on ruskeaa sokeria ja oliiviöljyä. Levitä niihin sen jälkeen jotain käsille tarkoitettua voidetta. Laita hanskat käteen, jotta voide imeytyy paremmin.

8. Hohtavampi iho

Laita ihollesi e-vitamiinia sisältävää öljyä ennen kuin laitat siihen yövoidettasi. Voit käyttää myös oliiviöljyä. Tee tämä joka ilta ja ihosi hehkuu aamuisin.

9. Vähemmän näppyjä

Jos ihollasi on näppyjä, laita niiden päällä illalla hammastahnaa. Pese tahna pois aamulla ja näpytkin ovat ehkä jo kaikonneet. Käytä tahnaa älä geeliä.

Lähde: Allwomenstalk