Naiset tuhlaavat uskomattoman paljon aikaa murehtimiseen siitä, kuinka he eivät ole tyytyväisiä omiin kehonosiinsa.

Se on turhaa, koska miehet pitävät niistäkin naisen kehonosista, joista naiset eivät usein itse pidä. Tässä alla on peräti kuusitoista naisen kehosta löytyvää osaa, joita naiset itse vihaavat, mutta miehet rakastavat. Ehkä listan luettuasi sinäkin osaat arvostaa kehonosiasi, joita vielä ennen tätä vihasit. Samalla nimittäin kerrotaan, että miksi miehet niitä rakastavat, josta sinäkin voisit ottaa oppia.

1. Jalat

Monet miehet rakastavat naisten jalkoja salaa. He eivät välttämättä edes kiinnitä huomiota tavanomaisiin kehon osiin, joista naiset luulevat kaikkien miesten pitävän. Naiset voivat olla siitä jopa kiukkuisia, koska eivät tiedä, että mies katselee ihaillen esimerkiksi rintojen sijaan jalkoja.

Kannattaisi ehkä mennä pedikyyriin ja saatat sen jälkeen yllättyä ja ilahtua miehesi reaktiosta.

2. Kädet

Onko sinulla tapana piilottaa kätesi taskuihin tai pitää niitä nyrkissä. Se voi näyttää siltä, että olet epävarma ja pidättyväinen. Kannattaisi pitää kädet esillä, koska monet miehet pitävät niistä.

3. Sormet

Näyttävätkö sormesi hyvin hoidetuilta ja tyylikkäiltä? Ovatko kynnet siististi muotoiltu ja lakattu? miellyttävässä tai mielenkiintoisessa värissä?

Saatat silti yllättyä siitä, kuinka viehättävät kätesi voivat miesten mielestä olla.

4. Selkä

Vaikka selässäsi olisi ylimääräistä rasvaa tai iho-ongelmia, se voi yllättää, että mies voi silti pitää selästäsi ja haluta hieroa sitä.

5. Peppu

Oletko huolissasi siitä, että sinulla on liian suuri peppu? On monia miehiä, jotka rakastavat suuria pyllyjä. He pitävät siitä miltä sellainen näyttää ja myös tuntuu.  

Miesten vartalo on yleensä kulmikkaampi, joten he kadehtivat ja arvostavat naisen kehon pyöreyttä, joten sinulla ei tarvitse olla pientä ja hoikkaa takamusta.

6. Huulet

Luuletko, että kaikki miehet pitävät suurista ja täyteläisistä huulista? Se ei ole totta. Kun käytät huuliasi oikeissa paikoissa miehen kehoa, siitä mies pitää.

7. Meikittömät kasvot

Naisilla on usein tapana meikata kasvonsa, ja jotkut laittavat meikkiä todella paljon. Monet miehet sen sijaan pitävät siitä, että meikkiä on vähän tai ei lainkaan. Meikki voi jopa saada naisen näyttämään vanhemmalta kuin onkaan.

8. Lisäpehmusteet

Monet miehet rakastavat sitä, että naisessa on jotain, josta ottaa kiinni.

Jos kurvikkuudesta ei pidettäisi, niin miksi esimerkiksi Kim Kardashian on niin monien aikakauslehtien kansissa?

9. Juonteet ja rypyt

Siinä vaiheessa, kun kasvoihin ilmestyy ryppyjä ja juonteita ja kimmoisuus vähenee, monet naiset hankkivat kasvoihinsa botoxia. Monien miesten mielestä kuitenkin luonnolliselta näyttävät kasvot ovat viehättävämmät kuin luonnottomalta näyttävät. Rypyt esimerkiksi ovat todiste siitä, että naisella on jo paljon elämänkokemusta.

10. Vyötärö ja lantio

Ei kannattaisi vihata niitä viittä ylimääräistä kiloa, jotka tuntuvat kertyneen vyötärölle ja lantiolle. Miehet pitävät yleensä enemmän siitä, että saavat ottaa kiinni kurveista kuin että ei ole mitään mihin tarttua.

11. Korvanipukat

Onko korvanipukoissasi kiinni korvikset? Niitä ei välttämättä tarvita, jotta olisit miesten mieleen. Heistä on kiva kosketella tai näykkiä korvanipukoita, jonka korvakorut estävät.

12. Rinnat

Vaikka rintasi olisivat mielestäsi liian pienet tai suuret, miehet rakastavat naisia rintojen koosta riippumatta.

13. Häpyhuulet

Lopeta sellainen ajattelu, että häpyhuuliesi pitäisi olla symmetriset. Miehet eivät välitä siitä eivätkä välttämättä edes huomaa. Koko alapääalue on sellainen paikka, josta miehet pitävät.

14. Selluliitti

Miehet eivät ehkä rakasta selluliittia, mutta eivät vihaakaan sitä, kuten naiset tekevät. Miehiä kiihottaa koko naisvartalo.

15. Paksut reidet

Ennen vanhaan naisten paksut reidet merkitsivät voimaa, kestävyyttä ja kykyä suojella lapsia. Monet miehet pitävät paksuista reisistä edelleenkin.

16. Maha

Naisen mahan ei tarvitse olla litteä, jotta miehet rakastaisivat sitä. Jos harkitset rasvaimua, mieti ensin teetkö sen pelkästään sen takia, et sinä et pidä siitä miltä vatsasi näyttää.

Mieltymyksiä on monenlaisia. Se mitä sinä esimerkiksi vihaat, voi toinen sen sijaan rakastaa!

Lähde: Yourtango