Ensitapaaminen voi jännittää ja hermostuttaa, mutta näiden vinkkien avulla teet hyvän ensivaikutelman.

Uusien ihmisten tapaaminen ensimmäisen kerran voi tuntua jännittävältä, mutta vielä enemmän perhosia vatsaan saattaa tulla silloin, kun tietää tapaavansa oman kumppaninsa vanhemmat ensimmäisen kerran. Koska rakkaansa vanhempiin haluaa yleensä tehdä hyvän vaikutuksen, luo se omat paineet ensitapaamiselle.

Kumppanin vanhempien tapaaminen ei kuitenkaan ole niin pelottavaa ja kamalaa kuin miltä se oman hermoilun ja jännittämisen lomassa voi tuntua – ja kun olet oma, hurmaava itsesi sekä painat mieleesi alle listatut vinkit, menee rakkaasi vanhempien tapaaminen varmasti nappiin.

1. Vältä rakkaasi koskettelua

Jos roikut kiinni kumppanissasi tai intoudut intohimoisiin kielisuudelmiin hänen kanssaan hänen vanhempiensa nähden, et tee kovin hyvää vaikutusta. Kyseessä on heidän lapsensa, joten pusuttelu ja kiehnääminen hänen kanssaan vanhempien edessä voi olla kiusallista nähtävää.

2. Vältä kinastelua

Arat ja mielipiteitä jakavat aiheet, kuten politiikka, kannattaa jättää väliin ensitapaamisella. Pahimmillaan tilanne voisi kärjistyä ikäväksi riidaksi ja siitä on vaikea koettaa luoda hyvät välit kumppanin vanhempiin.

3. Ole tarkkana alkoholin kanssa

Jos kumppanin vanhemmat tarjoilevat alkoholia, voit toki juoda esimerkiksi pari lasillista viiniä, mutta älä innostu liikaa. Jos huomaat alkavasi päihtyä ja olla hiprakassa, rajoita juomista. Ole iloinen, älä humalassa.

4. Voita heidät puolellesi kiltteydellä

Jos kumppanisi perheenjäsen ei vaikuta heti lämpenevän sinulle ja mulkoilee sinua ikävästi, koeta hurmata hänet puolelelsi. Ole kohtelias, kunnioittava ja anna kehuja, kun se on aiheellista.

5. Unohda puhelin

Pidä puhelimesi pois näkyviltä, kun tapaat uusia ihmisiä. Olisi epäkohteliasta räplätä puhelinta ja se myös osoittaa, ettei sinua kiinnosta tutustua kumppanisi vanhempiin ja vähät välität siitä, missä olet ja kenen kanssa. Ole läsnä ja unohda somen selaaminen.

Lähde: Cosmopolitan