Tätä kannattaa kokeilla kotona.

Tutkimuksen mukaan sekä miehet että naiset saavat tyydyttävimmät orgasminsa silloin, kun himo on kasvatettu hitaasti, sitten viivästytetty huipennusta ja vasta sen jälkeen jatkettu loppuun. Tutkijat selvittivät tätä pyytämällä 38 miestä ja 38 naista masturboimaan sekä kotonaan että tutkimustiloissa.

Osallistujat arvioivat niin ennen kuin jälkeen masturboinnin omaa mielialaansa, kiihottumistaan ja orgasmin voimakkuutta asteikolla 0-10. Heitä pyydettiin myös pysäyttämään toimensa kesken masturboinnin, kun olivat lähellä kliimaksia, ja tekemään arviointi uudelleen.

Journal of Sex Research -lehdessä julkaistussa tutkimuksessa kävi ilmi, että kun osallistujat kertoivat olleensa todella kiihottuneita kesken itsetyydytyksen, orgasmin lähestyessä, niin he myös saivat voimakkaampia ja tyydyttävämpiä orgasmeja, kun saivat luvan viedä tyydytyksen loppuun asti.

Tutkijoiden mukaan orgasmit saattoivat vahvistua keskeyttämisen johdosta niin lähellä orgasmia. Vaikuttaa siis siltä, että parhaimmat orgasmit saa, kun saa itsensä aivan orgasmin partaalle, pysähtyy ja hidastaa ja aloittaa sitten uudestaan.

Women’s Health kehottaakin kokeilemaan tätä kotona joko itse tai partnerin kanssa näin: tuo itsesi todella lähellä orgasmia ja pidä tauko. Aloita hitaasti uudestaan ja kliimaksin lähestyessä pysähdy uudestaan. Tee näin kerran tai jatka niin monesti, kunnes et enää kiihottumiseltasi kestä enää pidempään.

Lähde: Women’s Health