Säästämiseen erikoistunut sivusto Cuponation on kerännyt muutamia vihjeitä siitä, kuinka säästää rahaa ostoksissa verkossa.

Tutkimalla mahdollisia alennuksia verkossa voi oikeasti säästää rahaa.

Kokonaissäästöt

Osta enemmän kerralla – säästää kuljetuskustannuksissa. Monesti täytyy ostaa tietyllä summalla jotta saa ilmaisen kuljetuksen.

Liity verkkokaupan ilmaiseen kanta-asiakasohjelmaan. Useasti saat hyviä tarjouksia, kun kirjaudut.

Tarkista, onko verkkokaupalla takaisinosto-ohjelmaa. Tietyillä sivustoilla saa myydä käytettyjä tuotteita ja myydyistä tuotteista saat pisteitä uusien tuotteiden ostoon. Verkkokaupat mitkä myyvät kirjoja, pelejä, huonekaluja tai elektroniikkaa harjoittavat tätä.

Osta käytetty tuotteita. Käytetyt tuotteet saattavat olla yhtä hyvässä kunnossa kuin uudet tuotteet. Esimerkiksi ei ole suurta eroa ostaa käytettyä kirjaa verrattuna uuteen tai jos haluaa säästää rahaa voi ostaa käytetyn kameralinssin uuden kalliimman sijasta. Käytettyjä tuotteita löytyy sivustoilta kuten huuto.net tai Ebay.

Vertaile hintoja eri verkkokaupoista ennen ostamista. Käytä hintavertailusivustoja löytääksesi halvimman paikan ostaa.

Vinkki: jos tykkäät pelata rahapelejä verkossa, tutustu tästä parhaisiin bonustarjouksiin.

Käytä verkkokauppoja jotka eivät peri postikuluja.

Alennuskoodit

Tilaa uutiskirjeitä verkkokaupoista. Verkkokaupat lähettävät uutiskirjeissä kuponkeja ja tarjouksia asiakkailleen. Jos et halua sähköpostiisi roskapostia voit luoda uuden sähköpostiosoitteen vain näitä uutiskirjeitä varten ennen. Näin voit nopeasti luoda yleiskuvan tarjouksista.

Hyödynnä alennuskoodisivustoja, mitkä antavat sinulle pääsyn alennuskoodeihin rekisteröimättä. Esimerkiksi jos haluat shoppailla Zalandon-verkkokaupassa löydät monia alennuskoodeja Zalandon alennuskoodi sivustolta tai tästä

Joskus verkkokaupat haluavat vain päästä eroon tuotteista ja tarjoavat alennuskoodeja jo valmiiksi alennuksessa oleville tuotteille. Nämä koodit usein löytyvät heidän uutiskirjeiden kautta tai alennuskoodisivustoilla.

Alennusmyynnit

Joulun jälkeen tuotteet ovat alennuksessa monissa eri liikkeissä.

Black Friday on myös hyvä päivä löytää tarjouksia. Yhä useampi Suomalainen verkkokauppa on liittynyt mukaan Black Friday konseptiin kuten verkkokauppa.com ja tarjoavat suuria alennuksia. Black Friday on aina viimeisenä perjantaina marraskuussa.

Muut kansainväliset alennusmyyntipäivät ovat Cyber Monday ja Green Monday. Ostokset kannattaa sijoittaa noihin päiviin.

Loman varaus

Ennen lennon tai hotellimajoituksen varaamista verkossa, tarkista myös hinta VPN-yhteyden kautta. Maiden välillä on hintaeroja. Tämä tarkoittaa sitä, jos esimerkiksi tilaat Ruotsista, voit tietyissä tapauksissa säästää rahaa.

Varaa lentosi 1-2 kuukautta ennen lähtöä. Useimmat tutkimukset ovat osoittaneet että tuo aika on halvin mahdolllinen aika ostaa lentoliput.

Varaa matka sesongin ulkopuolelta

Hyödynnä Airbnb sekä vastaavat sivustot ja voit säästää majoituskustannuksissa, sillä nämä ovat usein halvempia kuin hotellit.

Laske lentojen ja hotellien kokonaiskustannukset ja vertaile hintaa pakettihintoihin eri matkailusivustoilta. Joskus on mahdollista löytää pakettimatkoja paljon halvemmalla hinnalla.

Osta kuljetus hotelliin lentokentältä, sen sijaan kuin ostaisit sen ennen matkaa kodistasi. Näin säästät rahaa lisäkustannuksista kun saavut paikan päälle.

Kommentit

Kommenttia