Oman kodin kätköistä voi löytyä tavaroita ja esineitä, joista voi loihtimaan myös joulukoristeita.

Joulukoristeet saattavat maksaa huimiakin summia, mutta onneksi niitä on mahdollista tehdä myös itse. Jos oma budjettisi on todella tiukilla, voi kodistasi löytyä jo kaikki, mitä joulukoristeiden tekoon tarvitset.

HuffPost kokosi muutaman tee-se-itse joulukoristevinkin, johon tarpeet löydät omasta kodistasi.

1. Kattokruunu

Ripusta erilaisia joulukuusen koristeita kattokruunuusi kera leveiden ja ohuiden narujen. Voit myös kietoa havuköynnöstä kattokruunun ympärille. Tai voit yhdistää ideat ja laittaa koristukseksi sekä havuköynnöksen että kuusenkoristeet.

2. Talvimaisemaa purkissa

Tomuta pitkä lasivaasi tai -purkki suolalla tai tekolumella ja laita purkkiin pieni koristeita tai hahmoja. Jos sinulla on purkkiin sopiva kansi, laita se päälle ja sait juuri itse tehdyn, eräänlaisen aikuisten version lumisadepallosta

3. Jouluinen tarjoiluvati

Laita kuusen oksia, käpyjä ja kimaltelevia kuusenkoristeita tarjoiluvatiin kynttilöiden kera.

4. Etuovesta lahjapaketti

Voit muuttaa kotisi etuoven (tai jonkin huoneen oven) suureksi lahjaksi. Kiedo vain suurta nauhaa oven ympärille samalla tavalla kuin paketoisit lahjan.

5. Tyhjistä pulloista jouluiloa

Käytä hyödyksesi ennen joulua tyhjäksi juodut lasipullot ja maalaa ne sievästi, näin saat uusia vaaseja itsellesi. Voit myös maalata pullojen kylkiin kirjaimia ja tehdä jouluisia tekstejä, riippuen siitä, kuinka monta pulloa sinulta löytyy. Laita pulloihin jouluisia kukkia tai koristeltuja oksia.

Lähde: HuffPost