Hotelliasiantuntijan vinkeillä taiteilet myös suloisen eläinpyyheorigamin sängylle.

Hotellihuoneesta voi löytää tiukasti pedatun sängyn, suklaan tyynyltä ja hauskan pyyheorigamin odottamassa yöpyjiä. Tällä hetkellä koronavirus rajoittaa monen muun asian lisäksi matkustamista sekä hotellissa yöpymistä, mutta se ei kuitenkaan pysäytä elämästä kuin hotellissa.

Hotels.com haluaakin innostaa luomaan täydellisen hotellikokemuksen kotiin ja on antanut parhaat vinkit siihen, miten hotellitunnelmaa voi luoda omaan makuuhuoneeseen. Kohta kohdalta laaditut ohjeet auttavat sinua toteuttamaan unelmiesi hotellisängyn kruunattuna pyyheorigamilla ja luomaan omaan makuuhuoneeseesi eristäytymisen kannalta mukavat oltavat.

”Ei ole mitään parempaa tunnetta kuin liukua puhtaiden lakanoiden väliin hotellihuoneessa. Olemme luoneet nämä vinkit, jotta voisimme elää parasta hotellielämää myös kotona sekä samalla oppia uusia taitoja, joita esitellä eristyksen päätyttyä”, Emma Tagg, Senior Global PR Manager Hotels.comilta sanoo.

Näin petaat sänkysi kuin hotellissa:

  1. Sovittele muotoiltu aluslakana patjan ympärille
  2. Tee lakanavoileipä: tavallinen aluslakana + täkki + tavallinen aluslakana
  3. Työnnä päällimmäisen lakanan reunat patjan alle nätisti ja tiukasti
  4. Sitten on vuorossa hienostunut taittelu: taittele päällimmäinen lakana kohti sängyn jalkopäätä
  5. Taittele kulmat ja tee niistä napakoita
  6. Pöyhi tyynyt
  7. Viimeistele petaus asettelemalla päiväpeitto sängyn jalkopäähän
  8. Aseta makeaksi lopuksi tyynylle suklaata

Voit viimeistellä hotellitunnelman taiteilemalla pyyheorigamin, joka näyttää norsulta tai joutsenelta. Voit katsoa ohjeet origamin tekoon alta ja lisää ohjeita löydät Hotels.comin Instagram-sivun tarinoiden kohokohdista täältä.

Lähde: Instagram

Hotels.com haastaa korona-arkea kotona viettävät osallistumaan #HotelBedChallenge’en. Osallistu julkaisemalla Instagramissa parhaat tuotokset omasta hotellivuoteesta ja pyyheorigameista aihetunnisteella #HotelBedChallenge sekä merkitsemällä @hotelsdotcom julkaisuun – osallistujille on Hotels.comin mukaan luvassa yllätyksiä ja tarjouksia. Löydät aihetunnisteella julkaistuja esimerkkejä hotellivuoteista kotioloissa täältä.