Näin ihmiset todella ajattelevat pettämisestä

Kysely selvitti miesten ja naisten aitoja, todellisia ajatuksia aiheesta.

Nykyisin pettäminen ja avoimet parisuhteet vaikuttavat olevan jo lähes trendikkäitä asioita. USA Network päätti tehdä kyselyn, jolla selvitettiin ihmisten todellisia mietteitä aina puhuttavasta aiheesta, pettämisestä.

Kyselyyn vastasi tuhat ihmistä ja heidän vastauksistaan kävi ilmi seuraavia asioita:

Pettäminen – väärin, mutta monet silti tekeisivät niin

82 prosenttia kyselyyn vastanneista kertoi, ettei sietäisi pettämistä parisuhteessaan. Tästä huolimatta melkein sama määrä, 81 prosenttia, sanoi, että pettäisi, jos sillä ei olisi mitään seuraamuksia.

Tietynlainen pettäminen on sallittua

Women’s Healthin mukaan hieman yli puolet vastaajista sanoi uskovansa, että on oikeutettuja syitä pettää. Tällaisia ovat äärimmäinen epäonni suhteessa tai jos pettäminen tapahtuu julkkisihastuksen kanssa. Kaikista hyväksytyin syy oli kuitenkin kosto; pettäminen miellettiin sallituksi, jos kumppani oli pettänyt ensin.

Teknologia auttaa

Teknologia on helpottanut pettämistä tekstiviesteistä Tinderiin – tätä mieltä oli ainakin 86 prosenttia vastaajista. Vaikka pettäminen alkaisi netissä, ei se aina pysy siellä: vain 31 prosenttia vastaajista sanoi pettäneensä digitaalisessa, mutta ei fyysisessä suhteessa.

Fantasiat ovat sallittuja

19 prosenttia miehistä ja 13,5 prosenttia naisista myönsi omaavansa romanttisia tuntemuksia jotain toista kohtaan, jota he seuraavat netissä, mutta eivät tunne oikeassa elämässä. Tämän lisäksi 48 prosenttia sanoi, ettei tunne syyllisyyttä, jos fantasioi jostain toisesta henkilöstä.

Yksiavioisuus ei ehkä olekaan realistista

Women’s Healthin mukaan suurin osa kyselyyn vastanneista oli sitä mieltä, että yksiavioisuus on sosiaalinen odotus, mutta ei mahdollista biologisesti. 45 prosenttia vastaajista olikin sitä mieltä, että useat pitkäaikaiset kumppanit ovat realistisempia. Sen lisäksi yksi viidestä miehestä suosi yksiavioisehkoa suhdetta, mutta sen merkitys jäi hämäräksi.

Lähde: Women’s Health


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.