Mietitkö pitääkö joku sinusta? Selvitä hänen horoskooppimerkkinsä, ja katso sen jälkeen tästä alta, että miten hän kohtelee ihastuksen kohdettaan.

Oinas

Kun Oinas pitää sinusta, on hän sinua kohtaan sarkastinen, kiusoittelee sinua ja kutsuu sinua leikkisillä nimillä. Jos Oinas loukkaa sinua leikkisällä tavalla, hän todellakin pitää sinusta.

Härkä

Kun Härkä pitää sinusta, on hän 100 prosenttisesti läsnä seurassasi.

Hän kuuntelee ja katselee sinua tarkoin, joka voi tuntua hyvältä mutta myös oudolta ja ärsyttävältä. Hän antaa sinulle vastauksia hyvin harkiten, jolloin sinusta voi tuntua siltä, että hän näkee sielusi läpi.

Kaksoset

Jos Kaksoset pitää sinusta, hän tekee kaikkensa saadakseen sinut nauramaan esimerkiksi vitsien avulla.

Rapu

Jos Rapu pitää sinusta, hän tekee kaikkensa, että näkisi sinut. Ei ole mikään sattuma, että hän ja hänen ystävänsä törmäävät sinuun kaupassa.

Leijona

Kun Leijona pitää sinusta paljon, hän ostaa sinulle lahjoja. Siinä ei ole tietysti mitään ihmeellistä, mutta nämä lahjat ovat sellaisia, joita et ole uskonut koskaan tarvitsevan, mutta helpottavat elämääsi suuresti.

Neitsyt

Neitsyillä on taipumus pitää itsensä kurissa ja olla melko varautunut kaikkien seurassa, joten jos Neitsyt yhtäkkiä toimii seurassasi tyhmästi ja typerästi, se merkitsee sitä, että hän pitää sinusta niin paljon, että se saa hänet hermostumaan.

Vaaka

Vaaka haluaa viettää ihastuksen kohteensa kanssa paljon aikaa. Hän ei voi lopettaa ajattelemasta sinua, jos hän on ihastunut sinuun. Hän haluaa olla kanssasi koko ajan.

Skorpioni

Kun Skorpioni pitää sinusta, hän haluaa tietää sinusta kaiken. Kannattaa kertoa hänelle aina totuus, vaikka se ei olisi mitenkään imartelevaa, koska Skorpioni ei pidä valehtelijoista.

Jousimies

Jousimies näyttää syvää mieltymystään ihmisiin fyysisellä tavalla. Se tarkoittaa esimerkiksi halauksia ja suudelmia poskelle.

Kauris

Jos Kauris todella pitää sinusta, hän korjaa kaiken mitä tarvitsee korjata, vaikka niille ei olisi oikeastaan edes tarvetta. Jos liedessäsi oleva kello ei ole koskaan toiminut, Kauris korjaa sen, jos hän pitää sinusta.

Vesimies

Vesimiehestä on vaikea tietää, että milloin hän pitää jostakin, koska hän toimii silloin vain lievästi poikkeavilla tavoilla. Hän on nimittäin jo muutenkin suurieleinen ihminen.

Kalat

Sinun on kiinnitettävä huomiota omituisiin tapoihin, jolloin saat tietää, että pitääkö Kalat sinusta. Kalat eivät ole yleensä taiteellisia, mutta he voivat silti näyttää sinulle luovilla tavoilla ihastuksensa, esimerkiksi piirtämällä sarjakuvan elämästäsi tai kirjoittamalla sinusta laulun.

Lähde: The Minds Journal