Näin aurinkovoidetta lisätään, kun kasvoilla on meikkiä – asiantuntijan kätevät vinkit

Kun käyttää meikkiä ja pitää päivän aikana lisäillä aurinkosuojaa, voi tuntua siltä, että meikki menee siitä pilalle.

Se ei kuitenkaan ole täysin mahdotonta, että hyvä meikki ja aurinkosuojan lisääminen sopisivat samalle päivälle. On monta hyvää keinoa saada ne sopimaan yhteen, joista kerrotaan Purewow-sivustolla. Niissä ei ole kyse vain yhdenlaisesta aurinkosuojasta, vaan sinulla on siihen monta eri vaihtoehtoa. Aurinkosuojan käyttö on erittäin tärkeää, joten sitä ei pidä jättää käyttämättä, kun oleilee auringossa, oli vuodenaika mikä tahansa. Ja sitä pitää lisätä pitkin päivää myös kasvoille ja tässä alla ovat ohjeet, kuinka se kannattaa tehdä, jos käyttää myös meikkiä.

Kolme eri vaihtoehtoa, jos meikin haluaa pysyä hyvänä myös ollessaan auringossa

Jos käytät kermaista aurinkovoidetta, voit levittää sitä meikin päälle käyttäen meikkisientä. Lisää aurinkovoidetta ensin kämmensyrjälle ja siitä vähän kerralla meikkisieneen, jolla voit varovasti tuputtaa voidetta kasvoillesi. Tämä suoja on erinomainen, jos ihosi on kuiva.

Aurinkosuojaa löytyy myös suihkeena. Suihkuta sitä tasainen kerros kasvoillesi. Muista antaa jokaisen kerroksen kuivata ennen kuin lisäät uuden kerroksen, jolloin saat parhaan tuloksen. Tämä suoja toimii parhaiten sekaiholla.

On myös kolmas vaihtoehto, josta monikaan ei tiedä. Siinä on yhdistetty kovettuva jauhe aurinkosuojaan. Tämä vaihtoehto on meikinkäyttäjien suosikki. Sillä aurinkosuojaa saa lisättyä kasvoille nopeasti ilman sotkua. Se oikeastaan vain parantaa meikkiä, koska auringossa kasvoille alkaa nopeasti kertymään rasvaa, jolloin tällä jauheella sen saa pois.

Näitä kolmea tuotetta voi käyttää päivän aikana myös jokaista. Ensin voi laittaa kasvoille kermaista aurinkovoidetta, sen jälkeen suihketta, kun on jo ulkona ja jauhetta silloin, kun iho tuntuu rasvaiselta.

Lähde: Purewow


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.