Naimisissa oleva mies käy treffeillä ja on siitä ylpeä – yksinkertainen perustelu vetää hiljaiseksi

Naimisiin meneminen tarkoittaa yleensä sitä, että puolisoa rakastetaan niin myötä kuin vastoinkäymisissä. Uskollisuus on myös yksi onnellisen avioliiton kulmakivistä.

Jarrid Wilsonin tarina on herättänyt runsaasti keskustelua erinomaisesta syystä: mies käy treffeillä, vaikka hän on avioliitossa.

Syy ei kuitenkaan ole se, mitä moni luulee.

Voit lukea tarinan alapuolelta

“Minusta ei ole mitään väärää, että deittailen, vaikka olenkin naimisissa”, Jarrid Wilson kertoo ylpeänä blogikirjoituksessaan. “Se on itseasiassa todella virkistävää ja suosittelen sitä kaikille muillekin miehille”, mies lisää.

Jarrid kertoo, että hänen deittailemansa nainen on kaikinpuolin upea, hän myös hauska ja fiksu. Jarrid vie naisen muun muassa elokuviin, ravintoloihin ja museoihin. Joskus nainen yllättää hänet kesken työpäivän kotitekoisilla leivonnaisilla tai muiden kauniiden eleiden avulla.

Naisen huomaavaisuus on Jarridille merkittävä asia ja hän on jälleen korviaan myöten rakastunut.

Sexy woman in black underwear posing on bed closeup

Jarrid ei häpeä ja on ylpeä ratkaisustaan

Jarrid on ylpeä deittiseurastaan, ja mies myös muistaa aina kehaista, miten kauniilta hänen naisensa näyttää ja, kuinka onnelliseksi deittailu hänet tekee. Se tuo aivan uudenlaisen kipinän myös Jarridin avioliittoon.

Ai niin… Muistinko mainita, että Jarridin deittailema nainen on siis hänen vaimonsa?

Naimisiinmeno ei tarkoita romantiikan loppumista. Päinvastoin. Naimisiin mentäessä sen vasta pitäisi alkaa. Miksi kipinän pitäisi loppua, kun sanot tahdon, kysyy Jarrid. Liian usein parisuhteet rullaavat paikoillaan ja pariskunnat rutinoituvat samoihin kaavoihin. Jarrid sanookin, että deittailu on arvokasta aikaa, jolloin voi tutustua toiseen ihmiseen ja nauttia niistä perhosista vatsanpohjassa, jota deittailu antaa.

Sexy young couple

Mies rohkaiseekin kaikkia muita miehiä deittailemaan vaimojaan ja nauttimaan siitä jännityksestä, mitä deittailu puolison kanssa antaa.

Jaa artikkeli, jos olet Jarridin kanssa samaa mieltä – suhde on ikään kuin talo, jota täytyy ylläpitää ja kunnostaa, jotta se pysyy terveenä.

Lähde: Jarridwilson.com


Lyö 1€ Huuhkajille, voita 50€

1. Avaa ilmainen pelitili iBetille ja tee talletus, joka tuplataan (esim. 25€ talletuksella saat 50€ pelirahaa).
2. Lyö 1€ veto Huuhkajille.
3. Jos Venäjä kaatuu, saat 50€ käteisvoiton.