Pienet tavat ja yllätykset voivat viestittää miehen tunteista.

Yleinen yleistys on, että miehet ovat huonoja puhumaan tunteistaan. Tästä syystä he voivat kertoa niistä huomaamattaan teoillaan.

Alle on listattu 10 tapaa, joilla mies voi salaa kertoa rakastavansa sinua:

1. Hän yllättäen lähettää sinulle viestin ja kertoo ikävöivänsä sinua. Se on kuin koodikieltä rakastan sinua -lauseelle.

2. Hän ostaa lempiruokaasi ennen kuin ehdit häntä pyytää ostamaan sitä. Kun olette yhdessä ja haluatte syödä jotain, hän osaa valita kaupasta mukaansa lempiruokaasi.

3. Hän laittaa sinun hyvinvointisi omansa edelle. Siitä voi kertoa niinkin pienillä tavoilla kuin antamalla sinun nukkua paremmalla tyynyllä.

4. Hän kantaa sinut kotiin pitkän illan jälkeen juhlittuanne kaupungilla. Tämä kun tapahtuu pari kertaa, siitä tulee rituaali ja sinun ei enää tarvitse pyytää häntä kantamaan sinua kotiin reppuselässä.

5. Hän kysyy jotain katsomastasi ohjelmata, vaikka ei välitä siitä, mutta tietää sen merkitsevän sinulle. Hän haluaa kuitenkin osoittaa kiinnostusta asioista, joilla on väliä sinulle.

6. Hän yrittää aina olla parhaimmillaan ystäviesi seurassa. Vaikka juoruaisitte turhanpäiväisistä asioista hänen läsnäollessa, hän kuuntelee ja vaikuttaa edes hieman kiinnostuneelta aiheesta.

7. Hän lähtee kanssasi shoppailemaan eikä näytä koko ajan kärttyisältä. Hän haluaa viettää aikaa kanssasi huolimatta siitä, mitä teette.

8. Hän tiskaa ja siivoaa päivällisen jälkeen vaikka tekikin ruoan, koska tietää sinun olevan väsynyt. Häntä ei haittaa rikkoa ”sinä kokkaat, minä siivoan” -sääntöä, koska hän tietää sinun olevan poikki ja levon tarpeessa.

9. Hän tulee sinun puolellesi sänkyä halimaan joka aamu. Jopa silloin, kun hän on vielä käytännössä unessa, mutta hän vain tietää haluavansa olla lähelläsi.

10. Hän antaa sinun syödä viimeisen palan jälkiruokaa. Hän tietää, kuinka perso herkuille olet eikä hän ala taistella viimeisest palasesta.

Lähde: Cosmopolitan