Avoautomaisessa uimapatjassa on oma paikkansa juomille sekä jäille, joilla pitää juomat kylmänä.

Kesä on muutaman kuukauden päässä, joten aurinkoa ja hellettä odotellessa voi tehdä hankintoja rantapäiviä ajatellen. Maailmalla onkin alettu kohista uimapatjoista, jotka ovat tehty aikuiseen makuun vedessä ilakointia ajatellen.

Cosmopolitan on kertonut pinkistä, avoautoa muistuttavasta uimapatjasta, johon mahtuu kaksi aikuista vierekkäin köllöttelemään ja kellumaan sen päällä vedessä. Uimapatjan kanssa voi päästää valloilleen sisäisen Barbiensa – ikonisella nukella kun on oma vaaleanpunainen avoauto.

FUNBOY:n valmistamassa uimapatjassa on hellepäivän nesteytystä ajatellen kätevä lisä: oma osasto, johon voi laittaa jäitä ja haluamansa juomat pysymään viileänä ja uimapatjan kummallakin laidalla on yksi mukinpidike. Samaista osastoa voi myös hyödyntää esimerkiksi kaiuttimia varten, joten vedessä kelluessa musiikki on lähettyvillä.

Uimapatja voi olla lähes täydellinen lisä kesäisiin Instagram-kuviin, mutta halvaksi se ei tule; sen hinta on 128 dollaria eli noin 100 euroa ja siihen päälle toimitusmaksut Suomeen. Uimapatjan hankkimalla voi kuitenkin tehdä hyvää, sillä FUNBOY:n sivuilla kerrotaan, että jokainen uimapatjaostos tarjoaa yhdelle henkilölle puhdasta juomavettä yhden vuoden verran.

Jos taas avoauto ei tunnu kovin omalta jutulta, mutta viini sen sijaan tuntuu, voi kesän viettää kelluen myös viinipullomaisella uimapatjalla. Good Housekeepingin mukaan muutaman kympin maksavat uimapatjat saa joko Sauvignon Blanc -pullon tai Cabernet Sauvignon -pullon näköisenä.

Jos olet enemmän roseen ystävä, löytyy sillekin oma pullomainen uimapatjansa.

Uimapatjoissa on kuitenkin paljon valinnanvaraa. Jos viinipullomaiset tai avoauto-uimapatjat eivät, löytyy uimapatjoja niin eri ruokien, juomien, eläinten kuin hymiöiden näköisenä – mieluista voit etsiä esimerkiksi täältä.

Lähde: Cosmopolitan, Good Housekeeping