Näillä 5 tavalla anoppi voi tehdä elämästäsi helvettiä – onko sinullakin tällainen anoppi?

Onko sinullakin anoppi, joka on oikea maanvaiva? Kuulostavatko seuraavat kohdat tutulta?

Jos sinulla on ihana anoppi, onnittelut! Tämä on luksusta, jota meillä kaikilla ei ole. Appivanhemmista on vaikea päästä kokonaan eroon, joten anopin kanssa olisi hyvä pyrkiä tulemaan edes jotenkuten toimeen. Mutta mitä jos anoppi tekee asiasta erityisen vaikeaa?

Seuraavat asiat ovat asioita, joita moni joutuu anoppinsa suhteen kestämään:

 1. Hän ottaa yhteyttä sinuun, kun oikeasti haluaa tavoittaa puolisosi
  Soitteleeko anoppisi jatkuvasti sinulle, ja kysyy voiko hänen poikansa tulla leikkaamaan nurmikon, mikä hänen kengänkokonsa olikaan ja minkäväriset villasukat tämä haluaa jouluksi? Anopit soittelevat usein lapsensa puolisolle, kun oikeasti asia ei edes koske heitä. Sinä et ole puolisosi sihteeri, ja anoppi saisi ottaa suoraan yhteyttä häneen, eikä vaivata jokaisella pikkuasialla sinua!

 2. Hän ei noudata minkäänlaisia rajoja
  Anoppisi tunkee mukaan jokaiseen päätöksentekotilanteeseen ja haluaa sanoa mielipiteensä, puhuittepa puolisosi kanssa lastenkasvatuksesta, seuraavasta lomamatkastanne tai siitä, minkäväriseksi makuuhuone pitäisi maalata. Hän tunkee yksinkertaisesi mukana kaikkeen, eikä kunnioita minkäänlaisia rajoja.

 3. Hän tekee kaiken päinvastoin
  Kun sinä sanot lapsellesi, että nukkumaanmenoaika on kello yhdeksän, hän antaa luvan valvoa puoleen yöhön. Kun sinä sanot, että pitää syödä parsakaali loppuun, hän heittää parsakaalin roskiin ja antaa keksejä. Anoppisi ei noudata lainkaan sinun määräämiäsi sääntöjä, vaan keksii aina omansa. Häntä ei kiinnosta, miten sinä haluat kasvattaa lapsesi, vaan hän haluaa tehdä kaiken omalla tavallaan.

 4. Hän neuvoo sinua, haluatpa sitä tai et
  Anoppisi pitää aina olla kertomassa kovana ääneen, miten asiat oikeasti pitäisi tehdä. Joskus saatat toki halutakin kysy häneltä neuvoa, mutta hän tunkee neuvojansa jatkuvasti, kiinnostipa sinua tai ei. Sinun pitäisi ruokkia lapsia näin, sinun pitäisi pestä pyykkiä eri tavalla ja sinun kannattaisi ehdottomasti leikata pionipensaasi näin.

 5. Hän paapoo puolisoasi
  Anoppisi ei suostu ymmärtämään, että hänen lapsensa on kasvanut aikuiseksi. Anoppi raahaa aikuiselle pojalleen jatkuvasti alushousuja Tokmannilta, silittää hänen vaatteensa ja pesee pyykkinsä. Tämä ei ole kovin seksikästä. Lapsesi on aikuinen ja elää omaa elämäänsä, usko nyt jo!

Tekeekö sinunkin anoppisi näitä asioita?

Lähde: Love To Know


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

 • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
 • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
 • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.