Näihin väreihin kannattaa pukeutua valokuvissa – asiantuntija kehottaa välttämään valkoista ja pastellisävyjä

Jos valkoista tai pastellisävyjä haluaa käyttää, voi värien käyttö meikissä auttaa huomattavasti.

Luultavasti jokainen haluaa näyttää hyvältä valokuvissa. Yksi hyvään lopputulokseen vaikuttava tekijä on se, minkä väriset vaatteet pukee ylleen valokuvaa varten.

Who What Wear -sivuston mukaan tässä väreillä on merkitystä, sillä toiset värit näyttävät paremmalta kuvissa kuin toiset.

”Yksiväriset vaatteet ovat aina parempia kuin kuvioidut”, Pantonen väri-instituutin toiminnanjohtaja Lee Eiseman kertoi sivustolle.

”Todella kalpeat pastellisävyt ja valkoiset voivat saada kuvattavan näyttämään hailakalta ja väsyneeltä”, hän jatkoi.

Eisemanin mukaan meikissä värien käyttäminen voi kuitenkin auttaa merkittävästi, jos pastelleihin tai valkoiseen haluaa pukeutua. Hän lisäsi, että etenkin ammattimainen meikin teko auttaa.

Vältettäväien värien vastapainoksi on värejä, joiden käyttö valokuvissa on suositeltavaa.

”Parhaat värit ovat syvät punaiset, vihertävä sininen (teal)/turkoosi ja muut sävyt sinisen ja vihreän väriperheestä (se on yleisesti kaikista imartelevin väriperhe). Rikkaat ja syvät vihreät, violetit ja siniset ovat kaikki hyviä”, Eiseman listasi.

”Jos neutraalia väriä suositaan, on harmaa paras, jopa parempi kuin musta. Maanläheiset ja lämpimät ruskeat ovat hyviä. Musta ja valkoinen yhdessä voi antaa liikaa kontrastia. Keskisävyiset tai eloisammat roosat ja vaaleanpunaiset sävyt ja korallit ovat imartelevia”, hän lisäsi.

Lähde: Who What Wear