Jokaiselle horoskooppimerkille löytyy tähtimerkkien joukosta useampi vaihtoehto, joiden kanssa yhteensopivuus on huipussaan seksuaalisessa mielessä.

Astrologiasta etsitään usein vinkkejä yhteensopivuudesta erilaisten seikkojen kanssa – aina omalle tähtimerkille parhaiten sopivasta harrastuksesta kumppaniin. Juuri vinkkejä ja neuvoja astrologiasta saakin, sillä siihen ei pitäisi suhtautua ehdottomana sääntökirjana, jota on pakko noudattaa ja ohittaa kaikki, mikä ei ole yhteensopivaa tähtimerkkisi kanssa, muistuttaa brittilehti Metro.

Metro kävi läpi eri horoskooppimerkkejä ja niiden yhteensopivuutta seksuaalisessa mielessä. Alta voit lukea, mitkä tähtimerkit sopivat parhaiten yhteen omasi kanssa seksuaalisessa mielessä.

Oinas

Intohimoisena rakastajana oinas sopii hyvin yhteen monien eri horoskooppimerkkien kanssa, mutta erityisen hyvin yhteinen sävel seksuaalisessa mielessä löytyy leijonan ja jousimiehen kanssa. Marsin hallitsema oinas on tulimerkki ja sen kohdatessa toisen tulimerkin, joita leijona ja jousimies ovat, kipinät sinkoilevat. Metron mukaan jousimiehen kanssa oinas ottaa ohjat makuuhuoneessa. Jousimies ei kuitenkaan jää seinäruusuksi, vaan tuo mukaan spontaaniutta. Leijonan kanssa egot voivat kohdata, kun leijona haluaisi tulla koko ajan palvotuksi. Jos tästä pääsee yli, on oinaan ja leijonan välillä vertaansa vailla oleva intohimo.

Härkä

Maamerkkinä härkä on itsepäinen ja joskus omistushaluinen, vaikka Metron mukaan härät tunnetaan myös fantastisina rakastajina. Rapu ja kalat – kaksi lojaaleinta merkkiä – voivat olla täydellisiä härälle, jotta hän tuntee olonsa mukavaksi suhteessa sekä seksin aiana. Kun härkä tietää voivansa luottaa kumppaniinsa, hän uskaltaa kokeilla ja elää hetkessä. Metron mukaan härälle voi sopia myös neitsyt. Härkä rakastaa maallista mielihyvää ja sillä on tapana uppoutua sensuaalisuuden maailmaan. Vaikka tämä ei ole paha asia, tuo neitsyen analyyttisempi puoli uuden kerroksen seksuaaliseen suhteeseen. Neitsyt haluaa oppia avautumaan ja härkä on täydellinen tähtimerkki auttamaan siinä.

Kaksoset

Kaksoset ja oinas ovat seksuaalisessa mielessä ihanteellinen pari, kun molemmilla on halu edetä 100 km/h vauhdilla koko ajan. Kaksoset tarvitsee ihmisen, joka on hänen kanssaan tylsinä hetkinä ja haluaa edetä seuraavaan asiaan. Metron mukaan siis voikin odottaa, että oinaan kanssa Kama Sutra on käyty läpi hetkessä. Kaksoset sopii myös leijonan kanssa yhteen, sillä leijona kohtaa kaksosten kevyen ja huolettoman lähestysmistavan elämän ja seksin suhteen, mutta jos kaksoset todella haluaa kipinöiden lentävän, kannattaa silloin harkita vaakaa. Vaaka ja kaksoset tuovat esiin toistensa parhaimmat puolet ja kokevat seikkailuja, joista muut parit voivat vain unelmoida.

Rapu

Metron mukaan ravulle tärkeintä on syvä yhteyes. Ravun seksikumppanin täytyykin olla mukana täysillä – ainakin siinä hetkessä. Vaikka skorpionit ovat tunnettuja seksuaalisesta luonnostaan, ei se tarkoita sitä, että he haluavat päätyä sänkyyn kaiken kanssa, mikä liikkuu. Sen sijaan se kertoo siitä, että he haluavat kokea kaikki ne intensiiviset tunteet, joita rapu kokee seksin aikana ja tästä syystä nämä kaksi merkkiä ovat erittäin yhteensopivat. Metron mukaan rapu sopii hyvin myös toiselle ravulle, sillä molempien ollessa mielialan ohjaamia syntyy ymmärrys, jossa on potentiaalia molemminpuoliseen tyydytykseen.

Leijona

Tulimerkki leijonan huomionkipeydelle löytyy yllättäen osuva pari ilmamerkkien puolelta. Metron mukaan vesimies saatetaan tuntea etäisenä, mutta se antaa leijonalle jotain, minkä eteen tehdä työtä, kun hän saa tehdä parhaansa ja pöyhennellä voittaakseen vesimiehen sydämen ja mielen. Toisaalta jos leijona kaipaa kumppania, joka on yhtä villi kuin hän itse, toimivat silloin yhdistelmät leijona-oinas sekä leijona-jousimies.

Neitsyt

Neitsyelle parasta seksiä on sellaisen kanssa, kuka on yhtä omistautunut toimeen kuin hän itse. Metron mukaan tämä saattaa kuulostaa kaikkea muuta kuin romanttiselta, mutta siitä seuraa mahtavaa seksiä ja paljon orgasmeja, etenkin kun neitsyt päätyy lakanoiden väliin kauriin kanssa. Kalojen kanssa voi löytyä myös intensiivistä vetovoimaa ja nämä kaksi voivat todella rentoutua toistensa kanssa makuuhuoneen puolella.

Vaaka

Kuten jo aiemmin mainittiin, sopivat vaaka ja kaksoset hyvin yhteen seksuaalisessa mielessä – kuin myös ylipäänsä. Metro kertoo, että myös muut merkit toimivat hyvin vaa’alle. Esimerkiksi vesimies täyttää vaa’an tarpeen henkiselle stimulaatiolle, koska katsoo asioita niin omalaatuisella tavalla. Vesimies osaa lisäksi tasapainottaa vaakaa makuuhuoneessa.

Skorpioni

Skorpionit tunnetaan tähtimerkkien seksuaalisimpina, mutta mikä tahansa seksi ei skorpionille kelpaa. Metron mukaan he kaipaavat intensiivisyyttä, intohimoa ja todellista erotiikkaa – ja vielä parempi on, jos se löytyy henkisen yhteyden kanssa. Näistä syistä rapu ja kalat ovat mahtavia kumppaneita skorpionille, tarjoten emotionaalisen tason sekä ovat halukkaita pervompiin ja kokeilevampiin juttuihin seksin suhteen.

Jousimies

Tulitusta on luvassa, kun jousimies ja leijona kohtaavat sängyssä. Heidän samankaltaisuutensa johtavat räiskyvään koitokseen. Metron mukaan jin ja jang -tyyppisessä mielessä jousimies sopii yhteen myös kaksosten kanssa. Kumpikin heistä tuo peliin jotain erilaista ja ne silti sopivat yhteen ja toimivat. Kummankin täytyy kuitenkin olla varovaisia mustasukkaisuuden kanssa ja keskustella etukäteen uskottomuudesta ja yksiavioisuudesta, Metro huomauttaa.

Kauris

Jotta kauris saa sen kaipaamansa kimmokkeen avautua seksuaalisesti, kannattaa harkita kumppaniksi härkää, jonka sensuaalisuus auttaa kaurista pääsemään yli itselleen asettamistaan rajoista. Metron mukaa härät todellakin tietävät, miten romantiikka hoidetaan ja voivat ruokkia ja juottaa kaurista niin, että hän unohtaa tavoitteensa ja pääsee vapaammalle alueelle mielessään. Vaihtoehtoisesti pitkäkestoista ja suunniteltua seksiä varten voi toisilleen hyödyllinen parivaljakko olla kauris ja neitsyt.

Vesimies

Vesimiestä ei tunneta taidoistaan kommunikoida, joten sopivin kumppani voi Metron mukaan olla todella avoin ja emotionaalinen tyyppi. Tämä usein syntyy, kun vesimies kohtaa kaksoset. Kaksoset näkee vesimiehen antamien sanattomien vinkkien läpi sekä ohjailee hänet puhumaan enemmän tarpeistaan ja haluistaan. Vesimies voi etsiä myös leijonaa, joka palvoo ja koettaa parhaansa mukaan voittaa vesimiehen itselleen. Hän ei pysty ymmärtämään, miksi vesimies ei nöyristele häntä ja häntä kiehtoo vesimiehen rakkaus itsenäisyyttä kohtaan. Siksi leijona pöyhistelee saadakseen vesimiehen huomion.

Kalat

Vesimerkkinä kalat on luova makuuhuoneen puolella ja se toimii hyvin yhdessä korkean seksivietin omaavan tähtimerkin kanssa, kuten skorpioni, joka auttaa kaloja toteuttamaan fantasiansa. Toinen vesimerkki, rapu, voi myös antaa sen yhteyden, jota kalat kaipaa sekä vesimerkkien intuitiivisen seksuaalisen kokemuksen. Metron mukaan jos taas mielessä on kumppani, joka saa kalat pitämään jalat maassa sekä täydentää unelmoivaa suhtautumista seksiin, on silloin neitsyt mainio vaihtoehto.

Lähde: Metro