Tuntuuko, ettei seksin harrastamiseen enää löydy tilaisuutta? Kokeilkaa näitä vinkkejä!

Pienten lasten vanhemmilla on usein sama ongelma: miten ihmeessä seksin harrastamiseen voisi enää löytää aikaa, tilaisuutta tai energiaa? Lapset ovat lähes aina läsnä ja aina on olemassa riski, että lapsi juoksee makuuhuoneeseen kesken petipuuhien.

Seksi on kuitenkin niin tärkeä osa parisuhdetta, että sille tulisi raivata tilaa, jos se vain suinkin on mahdollista.

Seuraavien neuvojen avulla pientenkin lasten vanhemmat löytävät aikaa ja mahdollisuuksia seksille.

 1. Rimaa alemmas
  Kun luvassa on seksiä, haluamme olla mahdollisimman raikkaita ja haluamme, että alapäämme on siistiksi trimmattu ja alusvaatteet seksikkäitä. Pikkulapsiarjen keskellä tähän on kuitenkin vain harvoin mahdollisuus, eikä seksin harrastamisen todellakaan tulisi jäädä siitä kiinni! Mitä sitten, jos puska on jäänyt trimmaamatta, alusvaatteet ovat hieman virttyneemmästä päästä tai et ehtinyt aamulla suihkuun? Unohtakaa tällaiset turhat vaatimukset itsellenne ja käyttäkää jokainen mahdollisuus harrastaa seksiä!

 2. Aamupäivä hyötykäyttöön
  Monet pariskunnat odottavat iltaan, että harrastaisivat seksiä. Mutta miksi ihmeessä? Pienten lasten vanhemmat ovat illalla usein aivan poikki, ja lisäksi illalla on usein käynnissä show nimeltä ”lasten nukkumaan laittaminen”, joka saattaa kestää paljon suunniteltua pidempään. Hyödyntäkää sen sijaan aamupäivät, jos lapset ovat päiväkodissa tai koulussa, ja palatkaa peiton alle, kun olette saaneet kodin itsellenne!

 3. Lastenvahti apuun
  Jos seksille on todella vaikeaa löytää aikaa, kysykää isovanhempia, kummitätiä tai -setää tai vaikkapa lastenvahtia vahtimaan jälkikasvuanne sen ajan, että pystytte viettämään yhdessä romanttisen illan! Menkää syömään, katsokaa romanttista leffaa ja jos siltä tuntuu, jatkakaa romantiikkaa vielä makuuhuoneen puolella. Erityisen helppoa se on, jos lapset ovat vaikkapa isovanhempien luona yötä.

 4. Makuuhuone takaisin
  Varsinkin pienillä lapsilla saattaa olla tapana tunkea vanhempien makuuhuoneeseen harva se yö, ja vanhempien makuuhuoneesta tuleekin pahimmassa tapauksessa koko perheen makuuhuone. Lapsille onkin tärkeää opettaa, että vanhempien makuuhuone on vanhempia varten, ja lapset nukkuvat pääosin omassa huoneessaan. Mitä nopeammin tästä tulee tapa, sitä parempi!

 5. Lahjontaa
  Lahjonta on joskus erittäin toimiva tapa saada ostettua vanhemmille hetki lisäaikaa makuuhuoneen puolella. Antakaa lapsillenne viikonloppuna vähän normaalia enemmän ruutuaikaa, istuttakaa heidät elokuvan ääreen, antakaa pelata normaalia enemmän ja ajoittakaa karkkipäiväkin samaan hetkeen. Näin lapsilla on käsillään yllin kyllin viihdykettä, ja te saatte paljon todennäköisemmän aikaa edes pikaiselle sessiolle makuuhuoneen puolella!

  Ottakaa neuvot kokeiluun!

  Jaa artikkeli myös ystävillesi!

  Lähde: Wunderweib / Kuva: Womanizer Toys, Unsplash