Myöhästely aiheuttaa pariskunnille riitoja noin 30 kertaa vuodessa

Rescue Remedyn tekemän kyselyn mukaan kumppanin odottelu aiheuttaa 30 riitaa vuodessa.

Kyselyn perusteella naiset ovat usein syypäitä epäjärjestelmällisyyteen, ja he ovat tyypillisesti niitä, jotka ovat myöhässä tapaamisista. Kyselyssä yksi neljästä naisesta myönsi saapuvansa myöhässä ystävien kanssa sovittuihin tapaamisiin, kun miehistä samoin kertoi tekevänsä vain 16 prosenttia.

Lisäksi yli yksi naista viidestä kertoi myöhästelevänsä töistä, kun miehistä samaa sanoi vain 13 prosenttia.

Tutkimuksesta selvisi kuitenkin myös, että naiset ovat valmistautuneempia lomalle lähtöön kuin miehet. Naiset yleensä aloittavat pakkaamisen päiviä ennen lähtöä, kun taas miehet ryhtyvät siihen vasta viime minuuteilla.

Järjestelmällinen ihminen vihaa myöhästymistä

– Useimmille pariskunnille on tuttua se, että toinen joutuu odottelemaan toista, joka vasta vasta valmistautuu. Tämä voi johtaa siihen, että molemmat myöhästyvät, mitä järjestelmälliset ihmiset vihaavat. Ei ole siis ihme, että toisen myöhästely aiheuttaa niin paljon riitoja pariskunnilla, sanoo Rescue Remedyn tiedottaja.

Kyselyyn osallistui 2 000 aikuista, ja siitä selvisi myös, että 65 prosenttia vastanneista naisista uskoo olevansa erittäin järjestelmällisiä ja täsmällisiä, kun miehistä näin uskoo 55 prosenttia.

Lähde: Independent


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.