Näillä kustomoiduilla kengillä todella herättää huomiota.

Moni nainen on kuin oman elämänsä Carrie Bradshaw: heikkona kenkiin. Kenkäaddikteille artikkelin yltä löytyvä video voikin aiheuttaa suunnatonta tarvetta saada uudet kengät, sillä videolla esitellään näyttäviä kenkiä lähes jokaiseen makuun glitterkengistä yliampuviin tyyleihin ja käytännöllisistä, muokattavista tossuista kauhuteemaisiin korkkareihin.

INSIDER:n julkaisemalla videolla esitellään yhteensä 12 erilaista kenkätyyliä, joista suurin osa on kustomoituja tai niitä voi itse kustomoida.

Glitterkengät

Ellery Hardrick kustomoi kenkiä glitterillä. Kengät saattavat saada kokonaan glitterpinnan tai vain joitakin yksityiskohtia on glitteröity. Löydät lisätietoa täältä.

Pom pom -sandaalit

Chris Giannelos tekee sandaaleja käsin ja hän käyttää jopa 12 tuntia niiden kustomointiin. Tutustu hänen kenkiin tarkemmin täällä.

Kirjaillut lenkkarit

Steven Vasilev kirjailee suosittuja lenkkarimalleja näyttävämmäksi muun muassa kukkatyylillä. Lue lisää täällä.

Näyttävät korkkarit

Irregular Choicen kengissä korkoja koristavat muun muassa ankat ja hääpari. INSIDER:n mukaan merkki pyrkii tekemään kenkiä, joita ei ole aiemmin tehty. Voit lukea lisää kengistä täällä.

Vaihdettavat päälliset

Ben ja Michael Kaiserin Switch-kengissä päällisen voi vaihtaa ja yksi kenkäpari voi näin sopia moneen erilaiseen asuun. Lue lisää täällä.

Värikkäät korkkarit

Australialainen taiteilija Rachel Burke suunnittelee kenkiä, jotka varmasti kääntävät katseet. Jokainen kenkäpari on uniikki ja hän ilmaisee itseään niitä tekemällä. Kengät voivat olla koristellut esimerkiksi helmin ja korukivin tai suloisilla, pienillä vanupalloilla. Tutustu kenkiin tarkemmin täällä.

Muokattavat korot

Gena-kengässä korkoa voi muokata kitten-mallista stilettoon. Kenkien pohjassa on lokero, johon koron jatkeen voi piilottaa, jos kenkiä haluaa käyttää matalammalla korolla. Lue lisää täällä.

Led-näyttö kengissä

Shiftwearin kenkiä voi itse kustomoida digitaalisesti niiden sivussa olevan led-näytön avulla. INSIDER:n mukaan kenkiin saa näkyviin minkä tahansa kuvan sovelluksen avulla. Löydät lisätietoa täältä.

Kustomoitavat varvastossut

Singaporessa Ficklen myymälässä voi kustomoida itse omat varvastossunsa. Valittavana on niin värikkäitä remmejä ja erilaisia koristuksia niihin. Tutustu kenkiin tarkemmin täällä.

Kauhukorkkarit

Kayla Stojek tekee kauhuteemaisia korkokenkiä ja käyttää inspiraationaan kauhuelokuvia. Yhden parin tekemiseen voi mennä jopa 18 tuntia. Lue lisää täällä.

2-in-1 -tossut

Mahabis-merkin rennot tossut soveltuvat sekä sisä- että ulkokäyttöön, sillä niissä on irrotettava pohja, joita saa erilaisissa väreissä. Voit lukea lisää kengistä täällä.

Väriä vaihtavat kengät

Mike Phillips suunnittelee kenkiä, jotka lämmön avulla vaihtavat väriä. Takaisin alkuperäiseen väriin pääsee kylmän avulla. Tutustu kenkiin tarkemmin täällä.

Katso artikkelin yllä olevalta videolta, miltä kengät näyttävät.