Vaikka jokainen suhde on erilainen, antavat nämä vaiheet osviittaa siitä, kuinka läheiseksi osapuolet ovat tulleet.

Parisuhteen alussa tekee asioita hieman eri tavalla kuin myöhemmin, kun oppinut tuntemaan toista paremmin, tunteet ovat voimistuneet ja toisesta on tullut läheinen. Alle on listattu erilaisia vaiheita, jotka kielivät siitä, kuinka toisen merkitys on elämässä kasvanut ja asioista on tullut helpompaa.

Mukavuuden eri vaiheet parisuhteessa:

1. Viestin lähettäminen ilman useita lukukertoja

On väsyttävää tehdä täydellisen hauskoja, flirttailevia ja oikein kirjoitettuja lauseita jatkuvasti. Tässä vaiheessa kirjoitusvirheet eivät enää haittaa.

2. Tilaat treffeillä sitä, mitä oikeasti haluat

Sotkeeko hampurilaisen syöminen? Luultavasti. Haittaako se? Ei. Vastavuoroisesti sinua ei haittaa, että huonosti maitotuotteita sietävänä hän silti ottaa jälkiruoaksi pirtelön.

3. Sinua ei haittaa olla hänen seurassaan ilman meikkiä

Välillä jätät meikkaamatta ja hän on myös sanonut sinun näyttävän kauniilta ilman ”sotamaalaustasi”. Tässä vaiheessa et koe enää myös pakolliseksi poistaa ihokarvojasi jaloistasi jatkuvasti.

4. Yökyläilette oikeasti

Yökyläilynne eivät ole enää pelkkää seksiä, vaan oikeasti käytätte yön nukkuen. Joskus pelkkä halailu riittää.

5. Valot voivat olla päällä seksin aikana

Viihdytte toistenne seurassa niin hyvin, ettei ajatus alasti olemisesta valot päällä ahdista enää. Etkä joudu turvautumaan alkoholiin, jotta pääsisit estoista eroon.

6. Uskallat näyttää ruman itkusi

Jokaiselta löytyy niin sanottu ruma itku, jolloin on kaikkea muuta kuin hehkeimmillään. Tässä vaiheessa uskallat murtua kyyneliin, johtui se sitten elokuvista tai vaikkapa stressistä. Ja mikä tärkeämpää, häntä ei ahdista nähdä sinun itkevän.

7. Jätätte asioita toistenne luo

Hän tietää, että sinulla on kuukautiset ja olet saanut jättää kuukautissuojia hänen luokseen säilöön. Hän taas on jättänyt sinun luoksesi itselleen hieman vaihtovaatteita.

8. Nolojen lapsuuskuvien näyttäminen

Hammasraudoista ja pöhköstä kampauksesta huolimatta uskallat näyttää hänelle, millainen olit ennen.

9. Vessassa käyminen – ovi avoinna

Jotkut parit eivät pääse tälle asteelle koskaan, mutta jos olette tehneet tämän, on suhteessanne saavutettu täysin uusi intiimiyden taso. Samaan kastiin menee myös toisen ällöttävien finnien puhkaisu.

Lähde. Women’s Health