Sen hetken, kun ollaan menossa naimisiin, pitäisi viedä huomio kaikesta muusta.

Eräs sulhanen, nimeltään Russell, kuitenkin teki sillä hetkellä jotain sellaista, joka oli loukannut varmasti morsianta. Hän nimittäin vilkaisi puhelintaan juuri sillä hetkellä, kun hänen tuleva vaimonsa, nimeltään Taylor Loren, asteli kohti alttaria.

Häistä on jo neljä vuotta, mutta Taylor julkaisi TikTok-palvelussa tästä tilanteesta otetun videon vasta nyt. hän kertoi, että se oli hänen elämänsä yksi tärkeimmistä hetkistä, ja hänen sulhasensa toimi tällä hetkellä omituisella tavalla, koska matkapuhelimen vilkaisu ei ole kovinkaan monen mielessä juuri silloin.

Russel kertoi, miksi hänen piti vilkaista puhelintaan näinkin tärkeällä hetkellä

Russel antoi kuitenkin hyvän syyn tälle kummalliselle toiminnalleen. Kyse ei ollut siitä, että hänen joku läheisensä olisi ollut sairaalassa ja hän olisi tarkistanut, oliko joku soittanut hänelle sairaalasta. Hänen syynsä olivat valuuttamarkkinat ja erityisesti kryptovaluuttaan liittyvät. Hän kertoi, että nämä markkinat muuttuvat koko ajan, joten tilanne on hyvä tarkistaa, vaikka olisi näinkin tärkeä hetki menossa.

Sen sijaan, että katselisi elämänsä rakkauden kulkevan kirkon käytävää pitkin, tämä sulhanen päätti, että hänen täytyi tarkistaa markkinat. Monet videon nähneet toivoivat, että hänellä olisi ollut esittää parempi syy, ja monet epäilevät, että sulhanen ei kiinnitä avioliittoonkaan tarpeeksi huomiota, jos hän ei voi keskittyä kunnolla edes vihkimistilaisuuteen.

Moni antoi Russelille neuvoja, joissa korostettiin sitä, että jos hän ei anna vaimolle tarpeeksi huomiota joku muu tulee antamaan sitä.

Olisitko itse voinut antaa tällaisen teon anteeksi?

Lähde: Mirror