Kurkumaa käytetään mausteena ruoissa sen uniikin maun ja kauniin värin vuoksi, mutta harva tietää sen todellisista terveysvaikutuksista.

Kurkumajuoman avulla sinulla on tilaisuus edistää terveyttäsi hyvin pienellä vaivalla ja budjetilla. Juo lasillinen itse tehtyä kurkumajuomaa iltaisin ennen nukkumaanmenoa ja huomaat nämä huikeat terveysvaikutukset:

Tee näin:

Lisää teelusikallinen kurkumajauhetta lasilliseen maitoa. Maito voi olla kylmää tai lämmitettyä. Sekoita hyvin ja juo se ennen nukkumaanmenoa.

nainenkurkuma-750x501

1. Sen sisältämä Kurkumiini puhdistaa maksaa

Laboratoriotutkimuksissa on huomattu Kurkuman sisältämän Kurkumiinin terveysvaikutukset, erityisesti maksan osalta. Maksa on kehon kemiallinen puhdistamo, joka on jatkuvasti tekemisissä haitallisten kemikaalien ja aineiden kanssa jotka pääsevät elimistöömme päivittäin. Nämä toksiset yhdisteet voivat vahingoittaa maksan kudoksia. Kurkuman sisältämät aineet puhdistavat maksaa ja suojaavat sen kudoksia.

2. Se on loistava veren puhdistaja

Kurkuma on erinomainen kehon puhdistaja sen lukuisten antioksidanttien vuoksi. Kehoomme pääsee jatkuvasti toksiineja hengityksen ja ravinnon mukana, jotka leviävät verenkierron mukana kaikkialle elimistöön. Jotkut iho-ongelmat esimerkiksi ovat toksiinien kertymiä. Kurkuma auttaa tuhoamaan epäpuhtauksia veressä tehostamalla maksan toimintaosuutta, joka tunnistaa ja tuhoaa epäpuhtauksia.

3. Kurkuma vauhdittaa tehokkaasti ruoansulatusta

Turvotus, kaasujen kerääntyminen ja suolen lievät tulehdukset ovat kaikki inhottavia vaivoja, joihin voi löytyä ratkaisu omasta maustekaapista.

Kurkumaa voi käyttää apuna useimmissa ruoansulatusongelmissa. Kurkumiinin sisältämät ainesosat ehkäisevät tulehdusta, ylläpitävät kudosten hyvinvointia ja auttavat ravintoaineiden imeytymisessä. Lisäksi Kurkumiini ylläpitää sileiden lihassolujen hyvinvointia. Suolen liikkeillä on tärkeä tehtävä turvotuksen ehkäisemisessä.

Nainenpiteleevatsaa_preview

4. Verenkiertoelimistön terveyden ylläpitäjä

Kurkuman ainesosien tiedetään vähentävän huonoa (LDL) kolesterolia ja plakkikertymiä verisuonien seinämissä. Nämä vaikutukset ehkäisevät veritulppien syntymistä.

6. Se on oiva yskänlääke

Kylmä kurkuma-maitojuoma on yleisesti käytetty yskänlääke. Kurkumiini lisää liman tuotantoa hengitysteissä, joka on keuhkojen luonnollinen puhdistaja. Lima huuhtoo pois mikrobit, jotka pesiytyvät hengitysteissä ja aiheuttavat oikeilua. Lisäksi kurkuman antibakteeriset ominaisuudet taistelevat taudinaiheuttajia vastaan.

Lähde: Youtube / Natural Ways