Suudelmat ovat hieno tapa ilmaista tunteita ilman sanoja ja tuntea toisen tunteita.

Jopa yksinkertaisin suudelma saattaa sisältää hurjan määrän tunnetta. Jokainen suudelma on kuitenkin mysteeri, joka kaipaa tulkintaa. Et ehkä ole huomannut, mutta jokainen suudelma tarjoaa erilaisen viestin. Opi, mitä erilaiset suudelmat tarkoittavat.

7 suudelmatyyppiä ja niiden merkitys:

 1. Nopea suudelma
  Nopea suudelma ei ehkä ole romanttinen, mutta se sopii ensimmäisille treffeille. Suudelma tapahtuu suut supussa, nopeasti koskettamalla kumppanin huulia. Jos suudelma kestää alle kolme sekuntia, kertoo se ”kivaa oli, mutta ei jatkoon”. Jos taas pusu kestää yli kolme sekuntia, se voi lähettää viestejä, kuten: ”Pidän sinusta, mutta en halua kiirehtiä” tai ”En vielä syttynyt, mutta voisimme nähdä uudelleen”.
 2. Romanttinen suudelma
  Romanttinen suudelma on se, kun kosketat varovasti kumppanisi huulia suu hieman avoinna. Tämän suudelman tulisi olla hidas ja lempeä ja todella romanttinen. Intohimo on keskeinen tekijä. Ilman intohimoa romanttinen suudelma menettää merkityksensä. Jos romanttinen suudelma tapahtuu ensimmäisillä treffeillä, tarkoittaa se suurta mielenkiintoa kumppania kohtaan. Parit, jotka ovat olleet pitkään yhdessä, käyttävät tätä suudelmaa osoittaakseen, että he välittävät toisistaan.
 3. Ranskalainen suudelma
  Ranskalainen suudelma, eli ”kielari”, on se suudelma, jossa kieli on vahvasti mukana. Tämä suudelma on todella intohimoinen ja se varmasti kertoo: ”Haluan sinut” ja ”Rakastan sinua”. Tätä suudelmaa pidetään eniten intohimoa herättävänä ja se johtaa usein läheisempään, fyysiseen kosketukseen.
 4. Suukko otsaan
  Otsasuudelma on pehmeä ja elegantti tapa suudella. Kun kumppanisi suutelee sinua otsaasi, tunnet olosi turvalliseksi. Tällainen suudelma tunnetaan myös nimellä ”äidin suudelma”, ja se tarkoittaa: ”Välitän sinusta enkä halua menettää sinua”.
 5. Suukko poskelle
  Suukko poskelle on loistava tapa näyttää jollekin, jos pidät hänestä. Se on ihanteellinen vaihtoehto ensimmäiselle treffille. Jos treffikumppani suutelee sinua poskelle, se tarkoittaa, että hän on kohtelias, eikä hän halua pakottaa sinua mihinkään, hän vain haluaa sinun tietävän, että hän pitää sinusta.
 6. Suudelma kaulaan
  Tämän tyyppistä suudelmaa suosivat parit, jotka ovat todella läheisiä ja rakastuneita. Jos kumppanisi suutelee sinua kaulaan, hän haluaa näyttää sinulle, että hän tuntee olonsa ihanaksi kanssasi ja tuntee intohimoa sinuun.
 7. Spiderman suukko
  Tämä suudelma sai nimen kuuluisasta Spiderman-elokuvan suudelmasta. Se on suudelma, kun kumppanisi pää on päinvastaiseen suuntaan ja se on intiimi, koska voit tuntea kumppanisi hengityksen. Se lähettää viestin: ”Tunnen sinun olevan niin lähelläni, että voin kokeilla mitä tahansa kanssasi”.

Millaisia suukkoja sait? Jaa juttu ja keskustele ystäviesi kanssa!

Lue myös, mitä kehonkieli kertoo kumppanin ajatuksista ja tunteista.

Lähde: Women Daily Magazine