Erilaiset eleet, teot ja maneerit voivat viestiä hänen tunteistaan.

Sanotaan, että miehen kehonkieli kertoo sinulle kirjaimellisesti kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää hänestä. Jos kumppanillasi on siis vaikeuksia ilmaista tunteitaan, voi hänen kehonkieltään tarkkailemalla paljastua, mitä hän tuntee sinua kohtaan.

”Tiedostamattomat kehonkielen signaalit voivat olla äärimmäisen paljastavia”, kehonkielen asiantuntija Patti Wood kertoi Cosmopolitanille.

Jos uuden suhteen alkuvaiheessa et vielä uskalla aloittaa suhteen määrittelevää keskustelua, voit kuitenkin näitä alle listattuja merkkejä tarkkailemalla varmistua siitä, että hän todella pitää sinusta.

Hänen hengityksensä on rentoutunut

Kun hän hengittää rauhallisesti, kertoo se hänen olevan rentoutunut ja voi olla täysin oma itsensä seurassasi.

”Tämä on hyvä merkki, sillä miehet mielellään tuntevat olonsa mukavaksi kumppaniensa seurassa”, parisuhdeasiantuntija ja psykoterapeutti Melissa Divaris Thompson selitti.

Hänen pupillit ovat suuret

Joko olette todella pimeässä paikassa tai sitten tämä on hienovarainen merkki siitä, että hän pitää sinusta.

”Laajentuminen on aivojen reaktio, joka ilmenee kun pidät ja olet kiinnostunut jostakin”, Wood sanoi.

Hänen kulmakarvat nousevat, kun hän näkee sinut

”Jos hän pitää sinusta ja hän pitää siitä, mitä näkee nähdessään sinut, hän haluaa sinua enemmän ja pian hänen silmien aukko kasvaa ja saa kulmakarvat nousemaan”, Wood kertoi.

Tämä tarkoittaa myös sitä, että hän on kiinnostunut siitä, mistä puhut.

Hänellä on tahmeat kädet

Jos hänen kämmenet ovat hieman hikiset, kun kävelette kadulla, voi se kertoa sekä siitä, että hänellä on kuuma ja myös siitä, että hän on hermostunut.

”Hermostuneisuus on merkki siitä, että hän on mahdollisesti kiinnostunut ja ei halua möhliä suhdetta”, Thompson sanoi.

Hän näyttää etuhampaansa hymyillessään

Woodin mukaan miehet lopettavat hymyilyn tällä tavoin noin 5-vuotiaana – elleivät ole todella onnellisia. Hän ei välttämättä näytä hampaitaan kun rennosti flirttailee, mutta todella mahtavilla treffeillä, joilla hänellä on hauskaa? Pidä silmällä hampaita.

”Kun hän on todella onnellinen, hän ei peittele sitä”, Wood totesi.

Hän hymyilee muutenkin kuin silmillään

Aidot hymyt näkyvät muuallakin kuin suussa: ne nostavat otsaa ja saavat silmät hieman sirrilleen. Jos hänen hymyssä on mukana koko kasvot, tarkoittaa se sitä, että vaikutat häneen aidosti hyvällä tavalla.

Hänen silmät kiinnittyvät kasvoihisi – eivät silmiisi

Voisi kuvitella, että täysin ihastunut tyyppi ei saa silmiään irti sinusta, mutta nykyisin ihmiset ovat niin kiinni puhelimissaan, että jatkuva katsekontakti voi tuntua epämukavalta. Woodin mukaan uusi sääntö onkin, että jos hän käyttää noin 80 prosenttia kanssakäymisestänne siihen, että katsoo silmiäsi, nenääsi ja huuliasi, hän pitää sinusta.

Hän vetää syvään henkeä, kun näkee sinut

Jos hän alitajuisesti vetää syvään henkeä – vatsa sisään ja rinta ulos – on se alitajuinen tapa saada yläkroppa näyttämään leveämmältä ja vyötärö kapeammalta. Nämä ovat Woodin mukaan kaksi ominaisuutta, jotka saavat hänet näyttämään olevansa paremmassa kunnossa ja haluttavampi. Toisin sanoen: hän pitää sinusta ja koettaa vetää sinua puoleensa.

Sinut nähdessään hän haluaa koskettaa sinua tai todella katsoa sinua

”Mitä henkilö tekee saapuessaan paikalle, kertoo se paljon siitä, mikä on tärkeää hänelle”, Wood selitti.

Hän ei vain tule luoksesi ja asetu viettämään aikaa ilman halausta, suukkoa tai pitkää katsetta sinuun.

Hän epähuomiossa hivelee tai koskettaa sinua

Thompsonin mukaan jos hän vahingossa koskettaa kättäsi tai ei osaa lopettaa jalkaasi osumista pöydän alla, on se mainio merkki kontaktista, koska se osoittaa hänen haluavan olla lähellä sinua fyysisesti.

Hän nojaa puoleesi, kun puhuu sinulle

Äänekkäässä baarissa tämä ei välttämättä ole niin merkittävää, mutta jos olette tilassa, jossa hän voi kuulla sinut täydellisen hyvin ja nojaa silti puoleesi, tarkoittaa se sitä, että hän on kiinnostunut siitä, mitä sinulla on sanottavaa – sekä sinusta yleisesti.

Hän laittaa kädet lanteilleen ja kyynärpäät osoittavat ulospäin

Tämä asento vie enemmän tilaa kuin jos seisoo kädet sivuilla, joten Woodin mukaan tämä on miesten vallan merkki. He käyttävät sitä osoittaakseen fyysistä ylemmyyttä muihin miehiin verrattuna. Tässä tilanteessa ja jos hän on sinua kohti kääntyneenä, se tarkoittaa hänen hakevan huomiota sinulta.

Hän leikittelee solmiollaan

”Kun ihmisiä hermostuttaa, he usein koskettelevat näkyvää aluetta, missä kaula kohtaa solisluut, tapana rauhoitella itseään. Koska solmion solmu on tällä alueella, miehet usein leikittelevät solmiollaan, kun ovat todella kiinnostuneita naisesta ja se häiritsee heitä”, parisuhdeasiantuntija David Bennett kertoi Cosmolle.

Hän koskettaa polveasi tai laittaa hiukset korvasi taakse

Kun hän tekee aloitteen fyysiseen kontaktiin toisen syyn varjolla (esimerkiksi kehuakseen, miten pehmeät housusi ovat), on se testi, jolla hän Woodin mukaan katsoo miten reagoit hänen kosketukseen. Kosketus on tapa, jolla hän testaa rajojasi ja Woodin mukaan se voi tarkoittaa, että hän on kiinnostunut vain seksistä. Jos hän kuitenkin todella pitää sinusta, hän voi vetäytyä takaisin todella hitaasti ja hymyillä suloisesti niin tehdessään, mikä tarkoittaa, että hän haluaa ajansa kanssa lähentyä sinua.

Hän istuu jalat leveällä

Tämä paljastaa hänen ”miehiset osansa”, mitkä ovat pullollaan herkkiä hermopäätteitä. Se on haavoittuva asento, joka voi tarkoittaa, että hän on halukas laittamaan itsensä saataville (kirjaimellisesti ja emotionaalisesti) oppiakseen tuntemaan sinut. (Tai sitten kyse on vain manspreadingista.)

Hän suuntaa lantionsa sinua kohti

Koska kyse on avoimesti seksuaalisesta osasta vartaloa, se usein on merkki seksuaalisesti kiinnostuksesta – tai sen puutteesta, Wood sanoi. Jos hän siirtää lantionsa pois luotasi, on kyse luultavasti jälkimmäisestä.

Hänellä menee senat sakaisin

Jos hänen kielensä menee solmuun ja sanat menevät sekaisin paljon, vaikka hän normaalisti olisi todella sulavapuheinen, kertoo se siitä, että häntä hermostuttaa seurassasi.

”Kun tiedät, ettei hän ole normaalisti kömpelö sanoissaan, mutta nyt hän on, eikä hän vaikuta osaavan muodostaa lauseita seurassasi, voi se olla merkki kiinnostuksesta”, Bennet sanoi.

Hän osoittaa varpaansa sinua kohti

Jalat liittyvät taistele tai pakene -reaktioon, joka käynnistyy kun olet vaarassa, joten niitä suurelta osin kontrolloi alitajunta – ja se voi olla todella paljastavaa sosiaalisissa kohtaamisissa.

”Jaloilla on taipumus osoittaa sinne suuntaan, mihin sydän haluaa mennä”, Wood kertoi.

Ajoitus on kuitenkin todella tärkeä: jos puhut tyypille, joka vaikuttaa kiinnostuneelta, kosketat hänen käsivarttaan ja näet sitten hänen jalkojen suuntaavan pois sinusta, konteksti kielii siitä, ettei häntä enää kiinnosta.

Hän kävelee rinnallasi

Jos hän jatkuvasti kaksi askelta edellä, on hän silloin Woodin mukaan enemmän kiinni itsessään kuin sinussa. Jos hän ei johdata sinua tungoksen tai pelottavan paikan läpi, pitäisi hänen tahdittaa kävelyvauhtinsa sinun vauhtiisi.

Hän istuu vieressäsi niin usein kuin mahdollista

Vaikka sinulla olisi mukava nojatuoli pienen sohvasi vieressä, hän silti mieluummin istuutuu viereesi. Jos olette ravintolassa, joissa on loosseja, ei hän arastele olla istumatta viereesi samalle puolelle eikä sinua vastapäätä. Tämä on Woodin mukaan symbolista samassa tiimissä olemiselle.

Hänen äänensä muuttuu hitaammaksi, sievemmäksi sävyksi

Woodin mukaan tällä tavoin hän näyttää sinulle, että hän voi laskea suojamuurejaan ja olla haavoittuva seurassasi.

Hänen poskensa punoittavat – eikä hänellä ole kuuma

Bennettin mukaan kun joku todella pitää toisesta ihmisestä, voi se aiheuttaa stressireaktion ja siitä vapautuvat adrenaliini voi saada posket punoittamaan. Ennen kuin tulkitset tätä liikaa, ota huomioon myös lämpötila paikassa, jossa olette sekä onko hän juonut alkoholia, mikä voi myös saada posket punoittamaan.

Hän ristii jalkansa

Jos hän ristii ne tavalla, joka kääntää hänen yläkroppansa pois sinusta, hän ei välttämättä ole kiinnostunut. Mutta jos hän ristii jalkansa poispäin ja kääntää muun osan vartalostaan puoleesi, voi se kieliä ujoudesta. Cosmopolitanin mukaan tämä riippuu miehestä.

Hän nuolee huuliaan suloisella (ei karmivalla) tavalla

Wood selitti, että kun olet kiinnostunut jostakusta, suu tuottaa enemmän sylkeä. Tähän reagoiden hän saattaa pikaisesti nuolaista huuliaan ja tai puristaa ne yhteen.

Käsikkäin ollessa hän painaa kämmentään sinun kämmentä vasten

Tällainen käsi kädessä oleminen merkitsee halua olla läsnä, lähellä, yhteydessä. Sama pätee myös siihen, jos sormet ovat limittäin. Toisaalta, kaarella oleva kämmen/erillään pidetty kämmen voi tarkoittaa, että häntä pelottaa tai hän saattaa salata jotain.

Hän sivelee käsivarttasi puhuessaan

Tämän viesti on selvä: hän haluaa huomiosi, olipa se tehdäkseen vaikutuksen sinuun tai varmistaakseen, että kuuntelet – koska hän haluaa tulla kuulluksi.

Hän leikittelee lasillaan

Woodin mukaan tämä voi olla merkki hermostuneisuudesta/että häntä jännittää tai viehättymisestä. Hyväily voisi tarkoittaa, että hän haluaa koskettaa sinua.

Hän minimoi keskeytykset ja häiriötekijät

Sen lisäksi, että hän laittaa puhelimensa pois seurassasi, hän vastustaa halua keskeyttää kertomuksesi kommentoidakseen takanasi näkyvää jalkapallo-ottelua tai kuinka ruoka-annoksensa on liian mausteinen. Jos hän kuitenkin keskeyttää sinut – se on inhimillistä, sitä tapahtuu – pahoittelee kiinnostunut tyyppi nopeasti ja Woodin mukaan koskettaa sinua luodakseen uudelleen yhteyden sinuun.

Hän kohtelee omaisuuttasi kunnioituksella

Vaikka hän tekisi kaikkensa kohdellakseen sinua kuin kuningatarta ensitreffeillä, kiinnitä huomiota siihen, miten hän käsittelee tavaroitasi. Heittääkö hän takkisi sinulle vai ojentaako hän sen? Ottaako hän purkkaa laukustasi ja pudottaa sen sitten lattialle? Woodin mukaan tämä omaisuutesi huoleton kohtelu paljastaa, minkä verran hän kunnioittaa sinua – ja antaa myös esimakua siitä, minkälaisa olisi asua hänen kanssaan.

Lähde: Cosmopolitan