Mitä huulille tapahtuu, jos suutelee liikaa? – Suutelua kannattaa siksi vähän rajoittaakin

Aika moni pitää suutelemisesta, mutta sitäkään ei kannata tehdä liikaa. Silloin voi joutua kokemaan ikäviä oireita.

Suutelemista pidetään yleensä ottaen positiivisena asiana, mutta The List -sivuston mukaan se ei ole aina sitä. Varsinkin jos teet sitä liikaa, se voi aiheuttaa sinulle ikäviä oireita. Sitä ei tietysti tarvitse lopettaa kokonaan, mutta ei makeakaan kannata syödä mahan täydeltä.

Liika suutelu voi aiheuttaa huulissa halkeamia. Iho on huulien kohdalla todella ohutta, joten ne voivat vahingoittua helposti. Siksi suutelukumppanin sänki tai suutelusta muuten aiheutunut kitka, voi rikkoa herkästi huulien kohdalla olevaa ihoa. Saat huuliisi myös toisen ihmisen sylkeä, joka haihtuessaan vie mukanaan luonnollista kosteutta, joten herkkä iho vaurioituu silloin helposti.

Tämän vuoksi kannattaa käyttää huulirasvaa, jotta näin ei pääse käymään, ainakaan kovin helposti. Silloin voit suudellakin huoletta enemmän. Muista laittaa huulirasvaa sekä ennen että jälkeen suutelusession.

Voit saada suutelun kautta myös huuliherpeksen. Halkeilevat huulet kuulostavat silloin varmasti paljon pienemmältä vaivalta, jos huuliherpes iskee. Se tarttuu todella helposti. Vaikka suutelukumppanisi huulilla ei näkyisi merkkejä huuliherpeksestä, sellainen voi silti sinuun tarttua. Onneksi tähän vaivaan löytyy lääkkeitä, joten pääset suutelemaan pian taas uudelleen.

Lähde: The List


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.