#HowIGotDumped-hashtagilla on paljastettu erotarinoita somessa.

Jätetyksi tuleminen usein kirpaisee, mutta sillä voi olla paljon vaikutusta, miten eroaminen tapahtuu. The Tonight Show’ta isännöivä Jimmy Fallon pyysi Twitterissä ihmisiä kertomaan hauskoja tai noloja tapoja, miten heidät tai heidän ystävänsä on jätetty ja käyttämään yhteydessä #HowIGotDumped-hashtagia.

Alla on poimintoja hashtagilla tehdyistä paljastuksista – ensimmäisenä Fallonin oma:

”Lukiossa kysyin tytöltä, jota ajattelin tapailevani, ’Mitä haluat tehdä ystävänpäivänä?’ ja hän sanoi ’Minulla on jo suunnitelmia.'”

”Minun ensimmäinen lukiopoikaystäväni oli melko tyypillinen, se yleinen ’ei johdu sinusta, johtuu minusta’ juttu. Paitsi että se kuulosti liian tutulta. Hänen lähdettyä selasin minun Uusikuu-kijraa ja huomasin hänen lähes sanatarkasti lainanneen Edwardin eropuhetta Bellalle.”

”Hän pyysi viemään roska ulos ja lukitsi oven samalla, kun olin ulkona.”

”Minut oikeasti jätettiin kerran, koska pidän ananaksesta pizzassa. Tämä EI ole valhe.”

”Tyttöystäväni näki unta, jossa hänet ryöstettiin ja en auttanut häntä, joten herättyään hän jätti minut, koska en puolustanut häntä… hänen unessa…”

”Koetin jättää yhden tyypin 4 vuotta sitten. Kun aloitin sen, hän sanoi ’Jutellaan tästä myöhemmin’ ja kiiruhti pois. En ole jutellut hänen kanssaan sen jälkeen, joten me kai tapailemme edelleen?”

”Ruokakaupassa tapailemani tyyppi katsoo ostoskärryyn ja sitten minuun ja sanoo ’Voi ei, tämä on 10 tuotetta tai vähemmän -linja… Minulla on 11 tuotetta…’ Minä olin se tuote, jonka hän jätti kauppaan.”

”Kerran kysyin poikaystävältäni, kuka on maailman mahtavin tyttöystävä ostettuani hänelle liput Draken keikalle ja hän sanoi Sandra. Hän otti liput ja meni sinne Sandran kanssa.”

”Minun 5. luoka poikaystävä sanoi, että hän tykkäsi minusta vain 40 prosenttia.”

”Kun olin lukiossa, äitini näki tyttöystäväni suutelemassa toista poikaa. Kun hän tuli kotiin, äitini sanoi minulle olevan puhelu ja kun vastasin siihen, kuulin äitini teeskentelevän olevansa tyttöystäväni yläkerran puhelimessa. Hän sanoi sen suhteen olevan ohi!”

”Sanoin tyypille, että en halunnut mennä tooga-juhliin hänen kanssaan. Hän sanoi ’Tämä ei tule onnistumaan. Olet vaimomatskua, mutta et opiskeluajan tyttöystävämatskua.'”

”Hän muutti Facebookissa parisuhdetilansa parisuhteessa minun kanssa -tilasta parisuhteessa uuden poikaystävänsä kanssa -tilaan.”

”Koulussa näin tyttöystäväni pitävän toista poikaa kädestä. Kun otin tämän esiin MSN:ssä myöhemmin samana iltana, hän pyysi minua tsekkaamaan sähköpostini. Ilmeni, että hän oli laittanut minulle kuukautta aiemmin viestin, jossa kertoi suhteen olevan ohi, koska en ’koskaan jutellut hänen kanssaan kasvotusten.'”

”Minun poikaystäväni vei minut elokuviin ja istuttuamme hän lähti hakemaan popcornia eikä koskaan tullut takaisin. 25 minuuttia myöhemmin hän laittoi viestin ja sanoi ’En pysty tähän. Haluan erota.’ Hän oli myös kuskini. Jouduin soittamaan vanhempani hakemaan minut elokuvan jälkeen.”

”Menimme Mets-peliin ja pusukamera kuvasi meitä. Käännyin hänen puoleensa ja pusun sijaan hän lähentyi minua ja sanoi ’Tämä oli tässä’, nousi ylös ja lähti.”

”Hän sanoi, ettei hänen äitinsä halunnut hänen tapailevan minua enää, koska hän ei pitänyt isästäni. Kun kysyin isältäni tästä, isä sanoi, ettei hänen äiti tykännyt isästäni, koska hän oli jättänyt hänet lukiossa. Rakastan sinua isä!”

Lisää vastaavia erotilanteita löydät täältä. Fallon poimi muutaman tviiteistä ohjelmaansa ja voit katsoa televisiossa luetut tviitit artikkelin yllä olevalta videolta.

Lähde: BuzzFeed