Sinun pitäisi äitinä huomioida se, että et ole hyvä vaimo äitiytesi, vaan täysin muiden syiden takia.

Naiset saattavat kertoa, kuinka hyviä vaimoja he ovat, vaikka kaikki syyt sille liittyvät siihen, kuinka he tekevät kaikkensa lastensa hyväksi. He voivat luulla, että he ovat hyviä vaimoja, koska he esimerkiksi:

  • Tekevät lapsilleen ruokaa
  • Vievät lapset harrastuksiin
  • Hankkivat lapsille lahjoja heidän syntymäpäivilleen
  • Antavat miehilleen omaa aikaa ja huolehtivat sen ajan lapsista

Kaikki nuo liittyvät lapsiin ja usein vain lasten hyvinvointiin. Niissä ei ole lainkaan kyse siitä, että tehdään jotain, jota hyvät vaimot tekevät. Tuossa listassa ei ole juurikaan sellaisia asioita, joita nainen ei tekisi myös silloin, jos hän olisi eronnut miehestään.

Mikä sitten tekee naisesta hyvän vaimon?

Suurin osa miehistä haluaa vaimoiltaan fyysistä läheisyyttä. Jokaisella parilla on oma rakkauskielensä, joiden käyttäminen lisää hyvänä vaimona olemista. Se voi tarkoittaa romanttisia sanoja, laatuaikaa yhdessä tai mikä tahansa parin rakkauskieleksi onkaan valikoitunut.

Monet naiset ovat avioeron kohdatessa järkyttyneitä, jos he eivät saa enää hoitaa 100 % lapsiinsa liittyviä asioita, vaikka he ensin luulivat, että niiden tekeminen teki heistä hyviä vaimoja. Sitä olisi ehkä kannattanut miettiä, kun oli vielä naimisissa.

Lähde: Your Tango