Jos olet joskus harkinnut matkustavasi Irlantiin, nyt se kannattaa: Airbnb-sivuston kautta voit nimittäin vuokrata käyttöösi aivan aidon ja oikean irlantilaisen pubin.

Conroy’s Old Bar sijaitsee Aglish-nimisessä pienessä kylässä. Pubissa on majoitustilaa neljälle ihmiselle, ja sen omistajat Dave ja Erron suosittelevat paikkaa erityisesti niille, jotka rakastavat ulkoilua ja haluavat kokea irlantilaisen maaseudun kauneuden ja rauhallisuuden.

Kyseessä on siis majoituskohde, joka on ihanteellinen pitkistä kävelyistä ja rauhallisesta ajasta perheen kanssa pitäville – bonuksena majoittujat saavat kuitenkin nauttia myös omasta henkilökohtaisesta pubista.

Täysin toimiva baaritiski

Pubissa on alkuperäinen mahonkinen baaritiski, johon kuuluvat hanat, valot ja alkuperäinen kassa, jota vierailijan ei kuitenkaan tarvitse täyttää.

Pubista löytyy täysin toimiva keittiö jääkaappeineen ja liesineen. Lisäksi pubissa on myös viihtyisä oleskeluhuone, jossa on takka ja runsaasti kirjoja sekä pelejä ja informaatiota turisteille, jos tarvitsee apua päiväohjelmansa suunnittelemiseen.

Jos kiinnostuit irlantilaispubissa majoittumisesta, voit tutustua kohteeseen Airbnb:n sivuilla.

Lähde: Metro