Romanttinen illallinen on hyvä keino tutustua toiseen ihmiseen. Joskus suunnitelma voi mennä pieleen.

Eräs nainen on avautunut muille kokemastaan vääryydestä, joka liittyy hänelle tarjottuun illalliseen, joka oli kaukana romanttisesta. Illallisen tarjosi hänelle mies, jota hän oli tapaillut satunnaisesti jo reilun parin kuukauden ajan.

Kun nainen oli saapunut miehen luokse, oli mies paistanut siellä munia ja pihvejä sekä keittänyt perunoita. Nainen oli kertonut miehelle jo aiemmin, että hän ei voi syödä tomaattikastiketta, koska se kuten moni muukin ruoka aiheuttaa hänelle närästystä.

Tuossa miehen tekemässä ruuassa ei ollut mitään sellaista, jota nainen ei olisi voinut syödä. Mutta ruoka ei ollutkaan naiselle, vaan miehen koirille. Naisella oli kova nälkä, koska mies oli pyytänyt tulemaan paikalle kunnon nälässä.

Naiselle mies oli varannut pitsaa, jossa oli tomaattikastiketta. Mies oli tietoinen siitä, että nainen ei voi syödä tomaattikastiketta. Mutta mies puolusteli tekoaan sillä, että pitsassa ei ollut kuin vähän tomaattikastiketta.

Mies oli kieltäytynyt antamasta naiselle muuta ruokaa, joten nainen oli poistunut paikalta vihaisena. Miehen mukaan nainen oli nyt näyttänyt miehelle todellisen luonteensa. Naisen ystävät taas ovat sitä mieltä, että nainen oli mustasukkainen miehen koirille.

Mutta onneksi moni tämän naisen avautumisen nähnyt oli naisen puolella.

Lähde: Mirror

LUE MYÖS