Kiukkuiset lapset voivat olla rasittavia, mutta tämä ei poista sitä faktaa etteivätkö ne olisi jokaiselle vanhemmalle maailman rakkaimpia ihmisiä.

Lastenvahdin valitseminen vaatii tarkkuutta, sillä jokainen vanhempi haluaa varmasti lapselleen parasta mahdollista hoitoa.

Se että tuntematon henkilö pääsee kotiin ja kohtelee lapsia kaltoin, on karmiva ajatus.

Perheenäiti sai selville painajaismaisen totuuden

Desiree LeBlanc työskentelee lastensuojelussa ja hän oli tämän vuoksi erityisen tarkka valitsemaan lapselleen oikeanlaisen hoitajan.

Desiree oli saanut suosituksen ystävältään ja löysi tämän avulla 28-vuotiaan Christina Williamsonin, joka pyöritti lastentarhaa omassa kodissaan.

Lapsenvahti vaikutti luotettavalsta sekä pätevältä, ja kaikki sujuikin aluksi hyvin. Eräänä päivänä kaikki kuitenkin muuttui.

Lapsenvahdin miesystävä oli huomannut että Christina käyttäytyi erikoisesti lasten läheisyydessä ja osa lapsista oli jopa valittanut erikoisista tapauksista omille vanhemmilleen. Jokin ei täsmännyt, joten miesystävä päätti asettaa piilokameran kotiinsa.

Hän katsoi videokameran tallentamaa nauhaa ja meni shokkiin. Tyttöystävä töni ja repi lapsia, hän heitti heitä ympäriinsä ja piteli heitä väkisin lattiaa vasten.

Miesystävä ja Desiree eivät meinanneet uskoa näkemään todeksi

Desiree ei ollut uskoa tapausta todeksi, eikä myöskään lapsenvahdin miesystävä, mutta he päättivät viedä materiaalin suoraan poliisille.

Lastenvahdi sai videoiden perusteella 5 vuoden vankeustuomion ja onneksi kukaan lapsista ei luokkaantunut vakavasti, uutiskanava KCCI Des Moines 8 raportoi.

Tässä tapauksessa kävi todella hyvä tuuri, sillä ilman valpasta miesystävää tilanne olisi voinut jatkua huomattavasti pidempään.

Voit halutessasi katsoa oheiselta videolta, mitä lastenhoitaja teki lapsille päivähoidon aikana.

Emme kuitenkaan suosittele videomateriaalia herkimmille:

Tällaisesta rikoksesta kuuluu saada kunnon tuomio! Viattomien ja puolustuskyvyttömien lasten pahoinpitely on yksi raukkamaisimmista asioista joita tiedän.

Jaa uutinen Facebookissa, jotta vanhemmat muistavat valita lastenvahdit tarkasti.