Tämä huonona piirteenä pidetty asia onkin kuulemma seksikäs!

Treffit ovat kautta aikain saaneet ihmiset hermostumaan, sillä jokainen pyrkii tekemään kaiken mahdollisen, että treffit paitsi menisivät hyvin, niitä myös seuraisivat toiset. Panostamme vaatteisiimme, meikkiimme, hiuksiimme ja siihen, miltä tuoksumme. Saatamme myös miettiä etukäteen puheenaiheita tai anekdootteja valmiiksi, jotta vaikuttaisimme mahdollisimman kiinnostavilta.

Eräässä tutkimuksessa kuitenkin saatiin selville eräs todella outo piirre, joka kuulemma onkin seksikäs! Tämä piirre pätee miehiin, joten jokaisen miehen kannattaakin nyt kiinnittää huomiota!

Tuore tutkimus väittää, että mies, joka mumisee keskustellessaan, on naisten mielestä seksikäs! Mumina ja epäselvempi puhe vetoaa naisiin ilmeisesti siksi, että ne yhdistetään alitajuisesti maskuliiniin ominaisuuksiin. Selkeämmin puhuva mies olikin siis samalla logiikalla vähemmän naisten mieleen.

Kiinnostavaa kyllä, miehet puolestaan syttyivät enemmän naisista, jotka puhuivat hyvin selkeästi artikuloiden. Tämä piirre on ilmeisesti evoluution kuluessa alettu yhdistää nimenomaan naisellisiin ominaisuuksiin.

Mieslukijoiden kannattaakin tästä lähtien mumista ja puhua ainakin jonkin verran epäselvästi seuraavilla treffeillään, jotta nainen syttyisi!

Jaa artikkeli myös ystävillesi!

Lähde: Best Life / Kuva: Jarritos Mexican Soda, Unsplash