Mies joi tätä juomaa joka päivä – eli 152-vuotiaaksi

Vaikka tämän juoman juominen ei takaisi sinun elävän 152 vuotta, se on kuitenkin hyväksi terveydellesi.

Mies nimeltä Thomas Parr, englantilainen maanviljelijä, on tiettävästi maailman pisimpään elänyt henkilö. Hän eli 152-vuotiaaksi. Hänen pitkän iän salaisuus toki kiinnostaa monia, mutta yksi seikka hänen historiasta on mielenkiintoinen: hänen nimittäin tiedettiin juovan joka päivä heraa. Onko heran nauttiminen ollut Parrin pitkän iän salaisuus? Sitä ei voi todistaa, mutta on kuitenkin valtavasti syitä, miksi sinunkin kannattaa nauttia heraa päivittäin.

Heran terveyshyödyt

Hera on nestemäinen aine, joka koostuu päällisin puolin vedestä, mutta siinä on myös albumiini-proteiinia, joka on yksi kehon tärkeimmistä proteiineista. Hera sisältää runsaasti kaliumia, magnesiumia, fosforia, rautaa, sinkkiä, kobolttia, mangaania, vitamiineja sekä tärkeitä entsyymejä ja aminohappoja. Hera on myös hyvin vähäenergistä, 100 grammassa herajuomaa, on vain 2 kcal.

Hera on myös loistava ”maksanpuhdistusaine”. Se sisältää beetalaktoglobuliinia, joka auttaa maksasairauksien hoidossa. Asiantuntijat väittävät, että beetalaktoglobuliinin vaikutus parantaa maksakirroosia sairastavien ihmisten elämänlaatua.

Heran on todettu myös auttavan laihdutuksessa, koska siinä on runsaasti elektrolyyttejä, jotka auttavat pitämään kehosi hyvin nesteytettynä ja lisäävät virkeyttä. Se on myös tärkeä ainesosa proteiinien tuotannossa ja lisäksi se auttaa lihaksia toipumaan nopeammin.

Heraa kannattaa myös suosia, jos kärsii ummetus- tai ruoansulatusvaivoista, sillä se tasapainottaa vatsan pH-tasoa ja vähentää suoliston haitallisia bakteereja.

Mistä heraa saa ja miten käyttää sitä?

Heraa voi ostaa valmiina mm. kauppojen urheiluravinnehyllyltä tai luontaistuotekaupasta, sitä voi myös valmistaa itse raakamaidosta.

Aluksi herajuomaa voi nauttia lasillisen esimerkiksi kolme kertaa päivässä, ja vähitellen lisätä määrää. Sekoita 1 rkl heraa lasilliseen vettä ja nauti juoma ennen ateriaa.

Lue myös: Maito sopii myös ihonhoitoon – näin käytät sitä osana kauneusrutiinejasi

Voisiko tämä juoma olla pitkän iän salaisuus? Jaa juttu kavereille, ja herätä keskustelu!

Lähde: Women Daily Magazine


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.