Jos olet treffeillä miehen kanssa ja hän syö runsaasti, voi se kertoa sinun olevan hänen mieleensä.

Miehet koettavat toisinaan erikoisillakin tavoilla tehdä vaikutuksen naisiin ja tutkimus on jopa todennut syömisen olevan yksi keino, jota miehet käyttävät apunaan. Cornellin yliopiston tutkimuksen mukaan miehet voivat koettaa tehdä vaikutuksen naiseen syömällä enemmän.

Tutkimus toteutettiin lounasaikaan italialaisessa ravintolassa, jossa asiakkaat saivat syödä pizza- ja salaattibuffetista niin paljon kuin jaksoivat. Tutkimukseen osallistui 105 henkilöä 18-vuotiaista 81-vuotiaisiin ja heistä 60 oli miehiä.

HuffPostin mukaan tutkijat seurasivat, kuinka paljon pizzaa ja salaattia asiakkaat ottivat buffetista ja vähensivät määrästä sen, mitä heiltä jäi syömättä. He myös laittoivat ylös, istuivatko asiakkaat vähintään yhden vastakkaisen sukupuolen edustajan kanssa.

Tutkijoille selvisi, että naisten seurassa syöneet miehet söivät merkittävästi enemmän ruokaa – 93 prosenttia enemmän pizzaa ja 86 prosenttia enemmän salaattia – kuin miehet, joiden ruokaseurana oli vain miehiä. Naisten syömismääriin ruokaseuran sukupuolet eivät vaikuttaneet merkittävästi.

Tutkijoilla on kehitysopillinen selitys tuloksille, sillä heidän mukaan runsas syöminen on miehen tapa ”leveillä” mahdollisten kumppanien edessä.

Lähde: HuffPost