Jos haluat yllättää kumppanisi seksillä, voivat nämä paljastukset antaa sinulle ideoita ja vinkkejä.

Heterosuhteissa on usein tyypillistä, että mies tekee aloitteen seksiin – näin ainakin stereotyyppisesti ajatellaan – mutta yhtä hyvin nainenkin voi tehdä aloitteen. Cosmopolitanin mukaan heteromiehet jopa tuntuvat suuresti pitävän siitä, kun kumppani tekee aloitteen.

Tätä väitettä tukee hyvin Reddit-sivuston AskMen-osiossa käyty keskustelu. Miehet paljastivat nimimerkkiensä suojista kuumimpia tapoja, joilla heidän kumppaninsa on yllättänyt heidät seksillä.

Jos haluat tehdä aloitteen ja yllättää oman kumppanisi seksillä, voit löytää alla olevista paljastuksista kuumia ideoita ja vinkkejä. Paljastusten perässä olevan x:n kohdalta löydät linkin alkuperäiseen kommenttiin Redditissä.

1. Peruttu tunti

”Tuin kotiin töistä, olettaen saavani olla siellä yksin, koska hänellä oli oppitunti samaan aikaan. Kävi ilmi, että tunti olikin peruttu ja hän oli odottamassa minua sängyssä, pukeutuneena seksikkäimpiin alusvaatteisiinsa.” (x)

2. Yllätysherätys

”Heräsin siihen, että hän on päälläni. Hän heräsi ensin ja ilmeisesti kaverini oli toimintavalmiudessa, joten hän hyppäsi päälle. 10/10 fantasia toteutettu.” (x)

Jos tällaista haluaa kokeilla itse, kannattaa aiheesta puhua kumppanin kanssa etukäteen ja varmistaa, että tällainen yllätysherätys sopii hänelle. Kaikki eivät siitä pidä. Tämän paljastuksen kertonut mieskin myöhemmin lisäsi, että oli puhunut fantasiastaan kumppaninsa kanssa ja siihen oli hänen suostumuksensa.

3. Alasti sohvalla

”Tulin kotiin töistä, avasin oven ja sinä hän oli, alasti sohvalla. Hän katsoi välittömästi minua ja tunsin ilmeen tarpeeksi hyvin tietääkseni, mitä hän halusi.” (x)

4. Treffi-illan odottamaton päätös

”Meillä oli treffit emmekä olleet vielä noin kuukauden deittailun aikana harrastaneet kertaakaan seksiä. Sovimme etenevämme rauhallisesti ja katsoa, mitä tapahtuu, ei paineita jne. Hänellä taisi olla sille iltaa eri suunnitelmat. Hyvää pihviä yhdessä, muutama lasi viiniä. Ei mitään liian seksuaalista pöydässä, vaan mukavaa aikaa yhdessä. Kävelimme takaisin parkkitaloon ja hississä matkalla ylimpään kerrokseen hän työnsi minut seinää vasten heti, kun ovet sulkeutuivat ja olimme siellä kahden. Työntyi minuun ja suuteli minua. Kuulimme kerroksemme merkkiäänen ja ovien avautuessa hän kuiskasi, ettei hänellä ollut lainkaan alusvaatteita yllä. Pääsimme kotiin, suljin etuoven ja hän nappasi minua paitani kauluksesta ja melkein raahasi minut yläkertaan. En olisi voinut saada mekkoa pois hänen päältään nopeammin. Se oli yksi niistä hetkistä, jolloin voisit seurata vaatteita makuuhuoneeseeni.” (x)

5. Ensimmäinen lomareissu

”Olimme ensimmäisellä lomalla yhdessä, menin suihkuun ja hän ei halunnut tulla mukaan, joten ajattelin hänen olevan ärsyyntynyt jostakin. Kun vedin peiton pois tieltä mennäkseni sänkyyn, hän olikin vaihtanut ylleen läpinäkyvän pitsibodyn… se oli hauska ilta.” (x)

6. Vierailu opiskelupaikkakunnalla

”Tämä oli opiskeluaikoina. Hän ajoi noin 40 minuuttia minun luokseni, tuli huoneeseeni ja alkoi riisutua. Hänellä oli uskomattoman seksikkäät alusvaatteet. Hän puhui päivästään kuin se olisi ollut täysin tavallista samalla, kun minä tuijotin ja sitten hän kiipesi päälleni.” (x)

7. Ärsyttävää flirttailua

”Menimme lounaalle yhtenä päivänä ja tarjoilijanainen oli todella flirttaileva kanssani. Kosketteli käsivarttani, nauroi jne. Ärsytti vaimoani, todellakin. Lähdimme ja hän on jääkuningatar/ saan kuulla kunniani viiden minuutin ajomatkalla kotiin, koska otin tarjoilijan flirtit vastaan. Hän jatkaa valittamista, kun kävelemme sisään. Sisällä hän alkaa ottaa vaatteitaan pois, kun kävelee yläkertaan.” (x)

8. Suklaakirjoitus

”Tyttöystäväni oli ostanut suklaata, jota laitetaan iholle. Kun pääsin asuntoomme, hän istui sängyllä alushousuissaan ja oli kirjoittanut rintojensa alle sanat ’pane minua’. PS. Niin tein.” (x)

9. Seksilelunäytös

”Exäni tiesi, että tykkään katsella, kun hän käyttää seksilelujaan. Tulin kotiin ja hän oli sohvalla kaikkien lelujensa kanssa ja hän antoi minulle show’n. Se oli yksi kuumimpia asioita, joita hän koskaan teki ja se johti koko yön kestävään sessioon.” (x)

10. ”Mitä syödään ensin?”

”Olin kahden viikon työmatkalla ja tultuani kotiin vaimoni oli keittiössä tekemässä päivällistä, yllään vain essu ja korkokengät. Menin halaamaan häntä ja sanoin hei, hän nappasi haaruksistani ja kuiskasi korvaani ’Mitä haluat syödä ensin?’ Tarpeetonta sanoa, ettei päivälliselle päästy hetkeen. Se oli kuitenkin siistiä, koska hän oli tehnyt jotain keittoa ja se vain hiljalleen kiehui hellalla odottamassa, kun olimme valmiita.” (x)

Löydät lisää paljastuksia ja keskustelua täällä.

Lähde: Cosmopolitan, Reddit