Naiset saattavat toimia joissakin tilanteissa eri tavalla kuin miehet.

Nainen ei välttämättä ymmärrä toimineensa miehen mielestä jopa hämmentävällä tavalla. Nyt sitä on kysytty suoraan miehiltä, että mitä sellaista naiset tekevät, joka on miesten mielestä kummastuttavaa. Vastaukset eivät tietysti edusta kaikkia naisia ja miehiä.

Nämä ovat parhaimmat vastaukset siihen mitä miehiä kummastuttavia asioita naiset tekevät:

1. Tyynyt. Miksi kahden hengen sänky tarvitsee kahdeksan tyynyä tai neljän hengen sohva kaksitoista tyynyä? Kun tulee vieraita, niin tyynyjä pitää sitten siirrellä pois tieltä ja suoristaa.

2. Kuinka he kykenevät istumaan puhelin takataskussa? Vastaus on ehkä se, että taskut ovat naisten housuissa ylempänä kuin miesten housuissa.

3. Kuinka paljon hiuksia naiset menettävät päivässä. Se on paljon.

4. Kun naiset kysyvät mieheltä, mitä pitäisi syödä. Kun mies nimeää 5 asiaa ja niin he sanovat, etteivät ole sillä tuulella, että haluaisivat syödä juuri niitä. Miksi sitten kysyivät mieheltä alun perinkään?

5. Nainen kysyy, mitä minä ajattelen. Siihen on pakko vastata jotain, mutta aidon vastauksen antaminen eli ajattelin vain, kuka voittaa Gorillan ja kolmen paviaanin välisessä taistelussa, on huono vastaus.

6. Suihkuveden pitää olla joko kiehuvan kuumaa tai jäistä. Ei mitään siltä väliltä.

7. Mitä ne kaikki pullot kylpyhuoneessa ovat? Miksi siihen tarvitaan 300 erilaista purnukkaa, jotta saa itsensä puhtaaksi?

8. Ajella kulmakarvat pois ja piirtää tilalle kynällä kulmakarvat.

9. Kuinka naiset voivat puhua kaikki yhtä aikaa?

10. Käyttää ensin kaikki tarvittava aika laittautumiseen, oli aikaa 30 minuuttia tai kolme tuntia, ja lopuksi kiirehtiä eteiseen, että ehtii laittamaan kengät nopeasti jalkaan.

Tunnistatko itsesi näistä?

Lähde: Poke

LUE MYÖS