Miehen peniksen koko riippuu miehen seksuaalisesta suuntautumisesta.

Miehen peniksen koon puiminen on klassikkoaihe populaarikulttuurissa sekä naisten välisissä keskusteluissa, ja miehetkin seuraavat aihetta kiinnostuneina.

Väittely siitä, onko miehen koolla väliä, tuskin loppuu koskaan, eikä asiaan luultavasti tulla koskaan saamaan minkäänlaista ratkaisua puolesta tai vastaan.

Miehen peniksen koko voi kuitenkin vaihdella huomattavastikin, mutta eräs kysely osoittaa, että koon vaihtelu voi johtua todella erikoisesta syystä: miehen seksuaalisesta suuntautumisesta.

Eräässä tutkimuksessa nimittäin saatiin selville, että miehen seksuaalinen suuntautuminen vaikuttaa siihen, onko hänen peniksensä isompi vai pienempi.

Tutkimus osoitti seuraavaa: homomiehillä on heteromiehiä keskimäärin suuremmat penikset. Keskimääräisesti homoseksuaalisten miesten penikset olivat nimittäin noin 8 mm suuremmat kuin heteromiehillä.

Tutkijat arvioivat, että tämä johtuu raskaudenaikaisista hormoneista, jotka vaikuttavat sekä lapsen genitaalien kokoon että seksuaaliseen suuntautumiseen.

On kuitenkin otettava huomioon, että penisteen koot ovat miesten itsensä raportoimia.

Jaa artikkeli myös ystävillesi!

Lähde: Best Life