Ei ole lainkaan yhdentekevää, mikä eläin miehellä on lemmikkinään!

Kukapa meistä ei haluaisi mahdollisuutta päätellä miehen luonteesta paljon jo ennen, kuin jatkat hänen kanssaan ehkä edes ensimmäisiä treffejä pidemmälle. Et välttämättä tarvitse edes ensimmäisiä treffejä siinä tapauksessa, että miehellä on lemmikki.

Lemmikin avulla voit nimittäin miehen persoonallisuudesta paljon! Ei olekaan lainkaan yhdentekevää, jakaako mies kotinsa ja kenties jopa sänkynsä koiran, kissan, pupun vai käärmeen kanssa.

Stalkkaa siis miehen somekuvat läpi tai selvitä jotain muuta kautta, millainen karvakaveri miehellä on elämässään, ja voit päätellä jo etukäteen, onko tämä mies sinun kannaltasi hyvä valinta, vai kannattaako sinun kiertää hänet kaukaa.

Tämän kaiken lemmikit voivat miehestä paljastaa.

 1. Koira
  Koira kertoo miehestä paljon! Se kertoo muun muassa, että mies on lojaali ja kykenee sitoutumaan, sillä koiran omistaminen on melko lähellä lapsen hankkimista. Tässä on kuitenkin myös kääntöpuolensa: jos mies on tottunut jakamaan sänkynsä koiransa kanssa, sinulla saattaa olla kova työ saada sängyn toinen puoli pelkästään itsellesi, sillä koira saattaa olla makuuhuoneen vakiovaruste, joka on aina vieressänne läähättämässä, kun sinä haluaisit viettää alastonta aikaa.

 2. Kissa
  Kissan omistava mies on yleensä herkkä tyyppi. Ikävä kyllä hän on usein myös hieman liian pakkomielteinen kissastaan, ja lähettelee sinulle jatkuvasti Missen kuvia kännykkääsi kesken työpäivän. Kissa vaatii myös sen verran läsnäoloa, että todennäköisesti joudut viettämään kaikki yöt aina hänen luonaan, sillä kissa tarvitsee hänen läheisyyttään! Kissan omistava mies saattaa olla myös melko neuroottinen, joten ellet syty Woody Allenista, kannattaa jättää tämä mies väliin.

 3. Pupu
  Miehellä on pupu luultavasti siksi, että hän ei saanut sellaista lapsena, ja elää nyt lapsuutensa unelmaa. Ikävä kyllä pupun omistaviin miehin liittyy eräs hyvin ikävä piirre: he ovat kaikkein todennäköisimpiä pettämään.

 4. Kala
  Kalan tai useampia kaloja omistavassa miehessä on henkisesti jotain vikaa. Todennäköisesti hän ei näytä tunteitaan, ja on sängyssäkin suunnilleen yhtä intohimoinen kuin kala. Lemmikkejä on tarkoitus halia, ja jos joku ei halua halailtavaa lemmikkiä, on hän todennäköisesti melko tunnekylmä tyyppi.

 5. Käärme
  Nyt kannattaa juosta! Jos aikuisella miehellä on lemmikkinään käärme, ei häneen kannata sitoutua edes ensimmäisten treffien verran! Ei tätä varmaankaan tarvitse edes selittää?

  Jaa artikkeli myös ystävillesi!

  Lähde: Waxx / Kuva: Yogendra Singh, Unsplash