Tutkimus on löytänyt yhteyden miehen jalkojen koon ja pettämisen todennäköisyyden väliltä.

Isojalkaiset miehet ovat taipuvaisempia uskottomuuteen kuin miehet, joiden jalat ovat pienempiä. Tämä selviää varatuille tarkoitetun deittisivusto Illicit Encountersin teettämästä kyselytutkimuksesta, johon osallistui 2 000 miestä.

The Sunin mukaan kysely paljasti, että koon 44 kenkiä tai tätä isompia käyttävät miehet olivat yli kaksi kertaa todennäköisemmin uskottomia kuin he, joiden kengännumero oli 40 tai sitä pienempi.

”Isomman jalan omaavat miehet ovat usein pitkiä, joten kenties he saavat todennäköisemmin huomiota”, Illicit Encontersin edustaja Jessica Leoni arvelee.

Kyselyn tulosten mukaan eniten pettäviä ovat kokoa 45-46 käyttävät (29 %) miehet ja toisena ovat kokoa 44 käyttävät (25 %) miehet. Kolmantena ovat miehet, joiden kengännumero on 47 (22 %), ja neljäntenä kokoa 48 käyttävät (21 %) miehet.

”Vaikka jotkut saattavat väittää, että pettämisessä on kyse muustakin kuin kengännumerosta, ei data valehtele. Pettäjillä on todennäköisimmin kengännumero 44 tai isompi”, Leoni toteaa.

The Sun huomauttaa, että tutkimuksen tulokset heijastelevat julkkispettäjiä; esimerkiksi Tiger Woodsilla, Hugh Grantilla, Lamar Odomilla ja Arnold Schwarzeneggerilla on kaikilla koon 44 tai sitä suuremmat jalat.

Lähde: The Sun