Miehen sydämen särkyminen tallentui aktiivisuusrannekkeen tietoihin.

Yleensä Fitbit-rannekkeella seurataan nukkumista, liikkumista ja sykettä, mutta Israelissa asuvan Koby Soton kohdalla ranneke taltioi jotain enemmän: hetken, jolloin hänen sydämensä särkyi.

28-vuotias oikeustieteen opiskelija ja startup-perustaja sai lauantaina keskipäivällä puhelun poikaystävältään, joka päätti suhteensa Sotoon puhelun aikana. Myöhemmin samana iltana Soto avasi Fitbit-sovelluksensa ja yllättyi nähdessään kuvaajan hänen sykkeestään päivän ajalta.

Koko päivän rannekketa kädessään pitänyt Soto ei ollut kuntoillut päivän aikana, mutta sykkeestä voisi tehdä toisenlaiset johtopäätökset. Sydänsuruja poteva mies otti kuvaajasta kuvakaappauksen ja jakoi sen Twitterissä:

Koby Soto

@iamkoby
Breakup, as captured by my fitbit. #breakup #Fitbit

Soto merkitsi kuvaan punaisella nuolella hetken, jolloin ex-poikaystävä soitti ilmoittaakseen kaiken olevan ohi. Pian tämän jälkeen hänen sykkeensä nousi huomattavasti verrattuna aamupäivään ja syke alkoi laskea kohti normaalia vasta, kun hän koetti nukahtaa.

Twitterissä Sotoa lohdutettiin, kuinka eroaminen on hyvästä sydämelle ja lisää cardio-harjoittelua ei tarvinnut. Vastauksena Soto julkaisikin alla olevan twiitin siitä, kuinka Fitbit oli luullut hänen kuntoilleen.

Koby Soto

@iamkoby
@DorinManoli actually fitbit thought I was working out. Look at this

Fitbit-rannekkeen kaltaiset puettavan teknologian välineet eivät siis vain taltioi haluamaasi dataa, vaan ne voivat taltioida huomaamattasi kaikkea sitä, mitä elämässäsi tapahtuu, kun käytät laitetta.

Lähde: Metro