Jos haluat toiset treffit, kannattaa ottaa huomioon, mitä viestit huulillasi.

Sanatonta viestintää on monenlaista ja jopa huulipunan sävyllä voit kertoa itsestäsi asioita. Mashable jututti professori Karen Pinea, joka on tunnettu muotipsykologi ja Mind What You Wear, The Psychology of Fashion -kirjan kirjailija.

Pine yhdisti väriteorian tietämystään yleisimpiin sävyihin, joita huulipunissa käytetään. Lue alta, mitä ensitreffeille valitsemasi sävy viestii sinusta.

Klassinen punainen

”Lähetät emotionaalisesti latautuneita viestejä käyttäen sävyä, joka on yhdistetty intohimoon, energiaan ja toimintaan. Olet rohkea, itsevarma nainen seksuaalisuutensa huipulla”, Pine kuvaili.

Fuksianpunainen

Violetin vivahteita omaava fuksianpunainen on Pinen mukaan loistelias sävy, joka kielii hienostuneisuudesta ja ainutlaatuisuudesta.

”Tämä sävy myös vihjaa valistuksesta ja luovuudesta, joten odotat stimuloivia keskusteluja, tavallisuudesta poikkeavaa henkilöä ja treffiseuralaisen olisi parempi vastata odotuksia”, Pine sanoi.

Pinkki

”Pinkki on viattomuuden väri, mutta hot pink -sävy tuo siihen ”kuumuutta”, joten viesti on sekoitus lähestymistä ja välttelyä. Treffiseuralaisesi voikin hämmentyä, mitä haluat etkä kenties ole itsekään siitä varma, mutta pohjimmiltaan sen täytyy vedota sydämeesi, kehoosi ja sieluusi”, Pine kertoi sävyn viesteistä.

Viininpunainen

”Tämä sävy kertoo sinun olevan vahva, päättäväinen luonne, mutta voit huomata olevasi pidättyväinen treffien aikana – et halua paljastaa liikaa liian nopeasti”, Pine kuvaili.

Pinen mukaan viininpunainen on sävy, joka kertoo sinun olevan vahva, mutta sinuun tutustuisessa menee aikansa, joten seuralaisen täytyy olla kärsivällinen.

Koralli

Jos valintasi on koralli, Pinen mukaan lähestyt treffejä innostuneesti, leikkisyydellä ja oikealla tasapainon määrällä.

”Haluat tulla huomatuksi. Tiedät, mihin olet menossa ja sinulla voi olla kiire saavuttaa se. Olet valmis pitämään hauskaa ja katsomaan, mihin kaikki johtaa”, Pine kertoi.

Neutraali sävy

”Haluat, että sinut otetaan vakavasti, sinulla ei ole mitään salattavaa ja haluat, että sinut otetaan vakavasti. Lähestymisessäsi on haavoittuvuutta ja herkkyyttä, mutta oikean kumppanin kanssa olet valmis paljastamaan sielusi ja tunteesi”, Pine sanoi.

Et laita huulipunaa

Tämä valinta kertoo Pinen mukaan siitä, ettet halua pelata pelejä tai halua aloittaa väärällä tavalla.

”Kun jätät huulipunan pois, viestit treffiseuralaiselle ’Tällainen olen, ota minut tällaisena tai ei ollenkaan’. Etsit avoimuutta ja rehellisyyttä seuralaiseltasi”, Pine kuvaili tätä valintaa.

Lähde: Mashable