Hiusten värjäyksen lopputulos ei ole aina halutunlainen.

Hiusten värjääminen ei ole rakettitiedettä, mutta tästä huolimatta lopputuloksesta ei aina tule sellainen kuin olisi toivonut. Moni on myös moisen tilanteen kokenut ja jäänyt miettimään, mikä ihme meni pieleen.

Women’s Health listasi neljä yleisintä syytä, miksi hiusten värjäys ei aina onnistu halutulla tavalla.

Hiuksesi ovat moniväriset jo alusta alkaen

Jos hiuksissa on eri värejä jo olemassa tai luonnollinen hiusvärisi on päässyt esiin juuresta, voi värjäyksen lopputuloksesta tulla epätasainen.

Et vaalentanut tarpeeksi etukäteen

Viime aikoina söpöt pastellivärit ovat olleet suosiossa ja naisilla onkin nähtyä muun muassa pinkkiä ja sinistä hiuksissaan. Jos kuitenkin haluat värin erottuvan kunnolla, täytyy hiusten olla valmiiksi todella vaaleat tai sitten saat vaalentaa niitä riittävästi, että väri pääsee oikeuksiinsa eikä näytä samealta.

Annoit värin vaikuttaa liian kauan

Jos väri on vaikuttanut liian kauan, voi lopputulos olla samea eikä niin kirkas. Voit koettaa korjata tilanteen pesemällä hiuksesi syväpuhdistavalla shampoolla muutaman kerran, mutta jos se ei toimi, käänny ammattilaisen puoleen.

Valitsemasi väri ei ole luonnollinen

Joskus hiukset värjättyään saattaa huomata, ettei väri sovikaan itselle. Se voi johtua siitä, että valitsemasi väri on liian luonnoton sinun ihonvärillesi ja piirteillesi. Jos haet luonnollista tyyliä, valitse hiusvärin sävy läheltä omaa hiusväriäsi.

Lähde: Women’s Health

Kommentit

Kommenttia