Meikkitottumuksesi voivat huomaamatta saada sinut näyttämään vanhemmalta kuin todellisuudessa olet.

Monet ovat tottuneita toistamaan samoja rutiineja arjessa ja se pätee usein myös meikkaamiseen – niin samojen tuotteiden suosimisesta vuodesta toiseen kuin samanlaisen meikin tekemiseen. Pure Wow’n mukaan kuitenkin se, mikä on ennen toiminut, ei välttämättä enää iän kartuessa toimikaan ja sen sijaan voi tehdä sinusta vanhemman näköisen.

Lue alta huomaamattomista tavoista, joilla meikkisi voi lisätä vuosia kasvoillesi ja miten välttyä siltä.

Käytät vääränlaista meikkivoidetta

Puuterit ja mattaisat tuotteet asettuvat kasvojen juoviin ja korostavat niitä. Pure Wow’n mukaan kannattaakin käyttää kevyttä nestemäistä meikkivoidetta, joka peittää juuri tarpeeksi tasoittaakseen ihon ja lisää tervettä kiiltoa.

Laitat poskipunan väärään kohtaan

Jotta saisit todella korostettua ja nostettua esiin kasvojesi piirteitä, pitäisi poskipuna häivyttää kohti poskipäitä. Pure Wow’n mukaan kannattaa myös pitäytyä pinkissä, persikkaisessa tai marjaisassa sävyssä, sillä se kirkastaa ihoa, ja välttää kaikkea liian ruskeaa, koska se vie hehkua pois.

Käytät samaa mustaa eyelineria

Kenties musta rajaus on ollut sinun juttusi jo vuosien ajan ja vaikka se vaikutti rajaavan silmiäsi kivasti, on se alkanut tuntua hieman karulta. Pure Wow’n mukaan kannattaa vaihtaa eyeliner tummaan ruskeaan, sillä se on lämpimämpi ja kirkastaa silmiäsi.

Käytät liikaa ripsiväriä

Ripsivärin kanssa on helppo innostua, mutta paksut, hämähäkkimäiset ripset vain painavat silmiäsi alas. Sen sijaan kannattaa hieman taivuttaa ripsiä ja sitten laittaa kaksi ohutta kerrosta ripsiväriä.

Teet kulmistasi liian kaarevat

Vaikka räväkät, muotoillut kulmat ovat olleet trendikkäät, hieman suoremmat ja pörheämmät kulmakarvat näyttävät nuorekkaammalta ja ovat helpommat silmille. Pure Wow’n mukaan ensimmäiseksi on syytä varmistaa, että kulmakynäsi on yhden sävyn vaaleampi kuin kulmakarvasi ja sen jälkeen lyhyillä vedoilla vain täytät harvat kohdat.

Lähde: Pure Wow


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.

Kommentit

Kommenttia