Mahtavan seksin salaisuus? Tutkimus: Suurin osa naisista kaipaa klitoriksen stimulointia seksin aikana

Tutkijat selvittivät myös, minkälaisesta stimuloinnista naiset pitävät.

Moni nainen tarvitsee seksin aikana penetraation lisäksi muutakin, jotta he saavat orgasmin. Women’s Healthin mukaan noin 72 prosenttia naisista kaipaa klitoriksen stimulointa joko lauetakseen tai jotta orgasmit tuntuisivat paremmalta.

Tutkimukseen osallistuneista naisista 18,4 prosenttia sanoi, että heidän kohdallaan pelkkä penetraatio riittää siihen, että he laukeavat. 36,6 prosenttia naisista sen sijaan kertoi, että he tarvitsevat klitoriksen stimulointia.

Women’s Healthin mukaan toiset 36 prosenttia tutkimukseen osallistuneista naisista sanoivat, että he eivät välttämättä tarvitse klitoriksen stimulointia päästäkseen niin sanotusti loppuun asti, mutta heidän orgasminsa tuntuivat paremmilta, jos klitoris sai seksin aikana huomiota.

Tutkijat selvittivät myös, minkälaisesta sukuelinten stimulaatiosta naiset pitävät. Women’s Healthin mukaan vastausten valikoima oli laaja:

– 81,7 prosenttia naisista piti rytmisestä liikkeestä

– 78,3 prosenttia piti klitorista ympäröivästä liikkeestä

– 76 prosenttia piti erilaisten tapojen yhdistelmästä

– 75,8 prosenttia kertoi suosivansa vaihtelua voimakkaan ja vähemmän voimakkaiden liikkeiden välillä

– 73,6 prosenttia piti toiminnan hidastamisesta, jotta nautinto kestäisi pidempään

Tutkimuksen mukaan alle yksi viidestä naisesta oli sitä mieltä, että kauemmin kestävä seksi on parempaa. Suurin osa osallistuneista naisista kertoi myös, että heidän orgasminsa ovat parempia, kun seksikumppani käyttää aikaa kiihottumisen työstämisessä, kun kumppani tietää, mistä nainen pitää, kun naisella on emotionaalista intiimiyttä seksikumppaninsa kanssa sekä kun heidän klitorista stimuloidaan seksin aikana.

Women’s Health huomauttaa, että omalle seksikumppanille kannattaa kertoa, mistä itse pitää ja mistä ei pidä seksin suhteen sekä varmistaa, että klitoriskin saa huomiota seksin aikana eikä vain esileikin ohessa.

”Jos kumppanisi kaipaa hieman suorempaa ohjeistusta, peitä hänen kätensä kädelläsi seksin aikana ja ohjaa häntä liikkein, jotka tuntuvat sinusta hyvältä. Ja jos kaikki muu epäonnistuu, älä epäröi ottaa ohjia omiin käsiisi – kirjaimellisesti”, lehti neuvoo.

Tutkimus julkaistiin Journal of Sex & Marital Therapyssa ja sitä varten analysoitiin yli tuhannen naisen antamia vastauksia. Tutkimus toteutettiin nettikyselynä ja siihen osallistuneet naiset olivat 18-94-vuotiaita.

Lähde: Women’s Health


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.