Mikä voisi olla se keino, jolla voisi selvittää maailman viehättävimmät nimet?

Jos se, että on päässyt malliksi, kertoo viehättävyydestä, niin tässä tutkimuksessa on silloin varmasti onnistuttu hyvin. Tutkimuksessa selvitettiin tuhansien mallina toimivien nimet. Sieltä tuli esille joitakin nimiä muita enemmän ja yhtä vähän muita enemmän.

Mukana oli 4000 mallin nimeä, joiden seassa oli monta samaa nimeä

Nimi kertoo ihmisestä paljon ja se on yleensä ensimmäisiä asioita, jotka selviävät juuri tavatusta ihmisestä. Mallimaailmasta tulee monille ensimmäisenä mieleen esimerkiksi nimet Naomi, Adriana, Tyra, Iman ja Tyson. Ne eivät kuitenkaan ole niitä nimiä, joita on mallien keskuudessa eniten.

Jos Anna ja sen johdannaisnimi Anne lasketaan samaksi nimeksi, on tämä nimi malleilla yleisin. Niitä oli tutkituissa nimissä mukana 23 kappaletta. Eli onko tämä sitten maailman viehättävin nimi?

Moni muukin nimi esiintyi listassa usein. Mukana oli myös miesten nimiä, koska voivathan miehetkin olla viehättäviä ja myös malleja.

Nimi Daniel esiintyi listalla 21 kertaa. Saara nimi esiintyi listalla 18 kertaa, John 19 kertaa, Caroline ja Hannah 14 kertaa, Ben 17 kertaa, Julia 11 kertaa, James, Nick ja Matthew 16 kertaa, Maria, Grace, Olivia, Sasha ja Barbra 10 kertaa, Lucas 15 kertaa ja Alex 14 kertaa.

Ehkä nuo kaikki nimet meinaavat viehättävien ihmisten nimiä!

Lähde: Bestlife