Nuori nainen yllätti kasvatti-isänsä kauniilla tavalla.

Facebookissa julkaistu video ikuistaa liikuttavan hetken nuoren naisen ja tämän kasvattaneen miehen välillä. Illinoisissa, Yhdysvalloissa asuva Misty Nicole Knight yllätti kasvatti-isänsä Ryan Farrellin pyytämällä häntä adoptoimaan hänet.

Videosta on tullut nopeasti viraalihitti ja sitä on katseltu Facebookissa yli 33 miljoonaa kertaa – ja jo tässä vaiheessa sanottakoon, että siinä on juonipaljastus heille, jotka eivät ole nähneet uutta Star Wars: The Force Awakens -elokuvaa.

Videon alussa Misty antaa Ryanille lahjapaketin, jossa on mukana viesti, ja pyytää Ryania lukemaan viestin ääneen.

”Haluan sinun tietävän, että olet mahtavin mies, jonka olen koskaan tavannut”, viesti alkaa ja jatkuu Mistyn kuvailulla hänen ja Ryanin väleistä ja kaikesta, mitä ovat tehneet yhdessä.

”Tiedän, että olemme niin outoja yhdessä, mutta se tekee sinusta sinut enkä voisi kuvitella, ettet olisi osa elämääni. Olen niin kiitollinen, kun voin kutsua sinua isäksi”, Ryan lukee viestistä.

Viesti jatkuu vielä, mutta lopulta Ryan pääsee avaamaan paketin. Sieltä paljastuu Batman v Superman -onesie ja karkkia, mutta suurin yllätys on niiden alla.

”Siinä on pääyllätys”, Misty sanoo samalla, kun Ryan ottaa lahjapaketista käsiinsä adoptiopaperit.

Ryan jää hetkeksi sanottomaksi, kun hän hoksaa, mistä on kyse ja menee halaamaan Mistyä. Hän saa sanottua muille paikkalla oleville, että kyse on adoptiosta ja sen jälkeen liikuttuu kyyneliin.

”Olen halunnut tehdä noin jo ikuisuuden”, Ryan sanoo halattuaan Mistyä vielä uudelleen.

”Kaikki ovat tätä odottaneet, mutta viimein pyysin minut kasvattanutta miestä adoptoimaan minut. Rakastan sinua koko sydämestäni enkä malta odottaa, että voin olla FARRELL”, Misty kirjoitti videon yhteydessä.

Voit katsoa liikkuttavan videon alta:

So everyone has been waiting for this but I finally asked the man that raised me to adopt me ❤️ love you with all my heart and can’t wait to be a FARRELL Ryan Farrell

Julkaissut Misty Nicole Knight 5. maaliskuuta 2016

Lähde: Daily Mail

Kommentit

Kommenttia