Kaikki eivät pidä lentämisestä ja osa voi suorastaan pelätä sitä.

Jos pelkää kovasti lentämistä, kannattaa nyt hyödyntää näitä neuvoja, joita lentäjä Jerry Johnson on jakanut. Hänen mukaansa on eräs lentoaika, jolloin lentopelkoisen ei kannata lentää. Toinen lentäjä on paljastanut myös mikä on paras istuinpaikka koneessa, jos pelkää lentämistä.

Lentopelko on yksi yleisimmistä fobioista. Jerryn mukaan, jos pelkää lentämistä, on parasta varata aamulento, koska silloin maa ei ole vielä kovin lämmin, joka tekee ilmaan vähemmän ilmakuoppia. Myös ukkosmyrskyjä on aamulla usein vähemmän kuin iltapäivällä ja illalla.

Toisen lentäjän mukaan lentopelkoisen kannattaa istua koneen perässä, jos pelko liittyy siihen, että koneessa palelee. Ilma kiertää koneessa edestä taakse, jolloin takana on lämpimämpää. Jos taas haluaa istua viileällä paikalla, ovat parhaat paikat edessä. Sellaisten, jotka pelkäävät koneen keinumista, kannattaa istua keskellä konetta, jossa koneen keinuminen ei tunnu niin selkeästi kuin edessä ja takana.

Jerry vielä muistuttaa lopuksi, että turbulenssia ei kannata pelätä. Se ei ole vaarallista, mutta sitä vältellään, koska se on niin ärsyttävää.

Lähde: Mirror