Lasten mielikuvituskaverit voivat olla kammottavia – lue tarinat

Reddit-sivustolla vanhemmat kertovat, miten heidän lapsensa kuvailevat mielikuvituskavereitaan.

Tuore äiti kysyi vasta Reddit-sivustolla muilta käyttäjiltä, että mikä on kammottavin kertomus, jonka omat lapset ovat kertoneet niin sanottuista mielikuvituskavereistaan. Alla muutama vastaus vapaasti käännettynä suomeksi.

1. ”Poikani kertoo aina minulle miehestä, joka elää äitini ja isäni makuuhuoneessa. Hän ottaa asian esille siellä käytyään. Tein virheen ja kysyin kerran, miltä mies näyttää. Poikani vastasi: ”Ah, ei hänellä ole kasvoja””, kertoo nimimerkki TravelsWithTheDoctor.

2. BrownXCoat kirjoittaa tyttärellään olleen 3-vuotiaana Kelly-niminen mielikuvituskaveri, joka asui vaatekaapissa. Kelly istui tytön nukkuessa keinutuolissa, leikki hänen kanssaan ynnä muuta tyypillistä mielikuvituskaveritoimintaa. Kaksi vuotta myöhemmin BrownXCoat katsoi uutta Amityville Horror-elokuvaa, jossa on Ryan Reynolds, ja tytär sattui osumaan huoneeseen juuri, kun elokuvan kuollut tyttö esittelee mustia silmiään. Tytär ei ollut tästä moksiskaan vaan tokaisi hahmon näyttävän Kellyltä. Vanhemmat kysyivät kenestä Kellystä tytär puhuu. ”Tiedättehän, se kuollut tyttö, joka asui vaatekaapissani”, tytär vastasi.

3. ”Tyttäreni tapasi kertoa minulle miehestä, joka tuli hänen huoneeseensa joka yö ja teki ristin hänen otsaansa. Ajattelin sen olevan vain unta. Sitten anoppini lähetti muutamia perhekuvia. Tyttäreni katsoi kuvaa mieheni isästä, joka on ollut kuolleena 16 vuotta, ja sanoi: ”Tuo on se mies, joka tulee öisin huoneeseeni.” Mieheni kertoi myöhemmin, että hänen isänsä teki ristiä hänen otsaansa hänen ollessa pieni”, kirjoittaa Rcrowley32.

4. ”Kun olin pieni, minulla oli joukko mielikuvituskavereita, sekä ihmisiä että eläimiä. Eräänä päivänä äitini huomasi, että en ollut puhunut niistä hetkeen ja kysyi mitä nille tapahtui. Vastasin rauhallisesti kuin aina, että ne olivat auto-onnettomuudessa ja kuolivat. Toinen kammottava lapsuusmuisto: kun veljeni opetteli vasta puhumaan, hän otti yhden sellaisen pienen leluvasaran ja ryömi sohvalle, missä isäni oli nukkumassa. Sitten hän painautui lähemmäksi ja kuiskasi yhden ensimmäisistä lauseistaan, ”murskataan iskän pää”, suoraan hänen korvaansa”, powerpuffranger kertoo omista kokemuksistaan.

5. Ritzcharlatan kirjoittaa pikkuveljensä mielikuvituskaverista nimeltä Roger. Roger asui heidän kahvipöydän alla ja hänellä oli vaimo ja yhdeksän lasta. Roger perheineen asui rauhallisesti ritzcharlatanin perheen kanssa kolmen vuoden ajan. Eräänä päivänä hänen pikkuveljensä ilmoitti, että Roger ei ole enää läsnä, koska hän ampui hänet ja hänen koko perheensä. ”En tiedä muistaako veljeni mitään tästä, mutta hänen aito katumuksen puutteensa oli todella häiritsevää”, hän päättää kirjoituksensa.

Katso lisää vastaavia kammottavia kertomuksia täältä.

Lähde: BuzzFeed