Julkaisu lapsen tekemistä tuhoista lähti leviämään netissä ja aiheutti reaktioita somessa.

Ajatus meikkien tuhoutumisesta tai tuhoamisesta on jokaisen meikeistä hullaantuneen pahin painajainen. Georgian Augustassa sijaitsevassa Sephora-myymälässä tämä painajainen oli kuitenkin täyttä totta.

Sephorassa ostoksilla olleen meikkitaiteilija Brittney Nelsonin mukaan pieni lapsi tuhosi yli 1 000 euron arvosta Make Up Foreverin luomiväritestereitä. Nelson otti tuhon jäljistä kuvia ja julkaisi ne Facebookissa.

PSA☹️
$1300 of Make Up Forever eye shadow destroyed at Sephora tonight due to a small child. I’m sure he/she…

Julkaissut Extraordinary Life Makeup Artistry 11. marraskuuta 2017

Nelson kuitenkin myönsi INSIDER-julkaisulle, ettei itse asiassa nähnyt lapsen tekevän tuhojaan.

”Tulimme sisään juuri, kun nainen ja hänen lapsensa olivat kiirehtimässä pois myymälästä. Glitteröidyt jalanjäljet auttoivat meitä päättelemään, että asialla oli pieni ihminen”, Nelson kertoi INSIDER:lle.

Facebook-julkaisussa Nelson kehotti äitejä ostamaan meikkinsä ilman lapsia.

”Äidit, ostakaa meikkinne ilman pikkuihmisiänne. Se ei ole hauskaa sinulle… tai heille… tai kalliille tuotteelle”, Nelson kirjoitti.

Nelson kuitenkin antoi omiin kokemuksiinsa pohjautuvan vinkin, jos lapset täytyy ottaa mukaan kosmetiikkaostoksille.

”Minun on täytynyt ottaa Allie mukaan moniin meikkikauppoihin, kn hän on kasvanut, ja minulla on ollut tiukka ’kädet taskuissa’ -sääntö hänelle ja tiukka kymmenen minuutin sääntö itselle. Se on ollut todella avuksi”, meikkitaiteilija vinkkasi.

Vinkistä huolimatta someäläkkä oli valmis, kun Nelsonin julkaisu lähti leviämään netissä.

Steve Dresel

@BeautyBizBrain
Its one thing if your child makes a mess in the #salon, its another thing completely when I hear you say to your child "Its ok, they get paid to clean it up."
Parents who not only bring their kids on inappropriate outings but let them run rampant are the worst...look at this, $1300 worth of MUF destroyed by an unattended child a Sephora.😱😱😱

cαℓum

@vaIcntinc
I just saw a post of the tester shadows at Sephora being destroyed by some kid while the mom shops and I’m so TRIGGERED

Monet kommentoijat ovat paheksuneet Nelsonin kehotusta jättää lapset kotiin.

loto nero in fiore🪷

@Una_Bella_Donna

Beauty Maven 🇬🇩

@ShadinaAdia
It's not easy to just leave your kids behind. The note should be to make sure you keep an eye out on your child while you shop x.com/heyaprill/stat…
I’ve taken my kid many a time with me makeup shopping. The parent in this case was not looking after the kid. Plus, all those employees Sephora have in the store, you’re telling me they turned a blind eye to the kid doing this?

Bratt🩵

@kylabrattt
Its obvious the mom was shopping and took her eye off her the kid for 2 milliseconds and this happened lol. Okay you have another palette in the back, just put that on. Not everyone can leave their kids home to go shopping. So dont tell these women what to do with their kids

Leah Marie Griffin

@lgriffin9211
@Sephora This is not okay, as if it isn't hard enough for a mom to be out in public with her young kids 1) the employees didn't SEE who did this 2) that's a good 4ft up unless this 2yo is the size of a 10yo I doubt it was a "young child."
#stopmomshaming#ignorant

Itse julkaisuunkin on tulvinut kommentteja. Monet ovat ihmetelleet, miten asialla voisi olla pieni lapsi, miksi testereiden tuhoamisesta on tehty niin iso numero ja paheksuttu äideille osoitettua kehotusta.

INSIDER:n mukaan somereaktio on ollut täydellinen shokki Nelsonille, mutta hän ei aio antaa negatiivisuuden masentaa häntä.

”Heräsin nettikansan hulluuteen yhden kiukkuisen julkaisuni takia. Rehellisesti en usko, että sanoin mitään, mitä 99 prosenttia ihmisistä ei muutenkin ajattelisi, joten myrsky ei minua muserra”, meikkitaiteilija kertoi.

Julkaisu on aiheuttanut keskustelua vanhemmuuteen liittyen niin lasten vahtimisesta shoppailun lomassa kuin siitä, onko hyvästä tuoda pieniä lapsia myymälään, jossa on kalliita tuotteita. Nelson on kuitenkin halunnut tehdä selväksi, ettei häpäise äitejä tai vihaa lapsia, vaikka kuvissa näkyvä tilanne on tullut hänelle tutuksi myymälätöissä.

”Olen nähnyt vuosien aikana lukuisia kertoja pienten ihmisten sotkemia testereitä”, Nelson sanoi INSDER:lle.

Nelson myös kertoi, että jos hän näkee lapsen käyttäytyvän holtittomasti kaupassa, ei hän epäröi puuttua tilanteeseen.

”Jos näen lapsen tekevän niin kaupassa, tarjoudun auttamaan äitiä. Niin äidit tekevät”, hän päätti.

Lähde: INSIDER